Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Muzyka jakiej słuchamy.

444
#kowaluu nieaktywny
1 listopada 2006r. o 21:53
From ashes rise
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
950
#Fasola nieaktywny
1 listopada 2006r. o 22:31
martin jondo - "echo and smoke" prosze panstwa... :D
444
#kowaluu nieaktywny
1 listopada 2006r. o 23:00
Właśnie usłyszałem piosenkę z nowej płyty Białej Gorączki no i masakra:D:D:D Niewiele ciekawszych rzeczy ostatnio słyszałem... Byle doczekać wydania całej płyty.
41
#jegomosc nieaktywny
2 listopada 2006r. o 8:18
Fasola - pozyczysz??!!

www.djdowynajecia.pl
1378
#Eros nieaktywny
2 listopada 2006r. o 8:31
A ja słucham muzyki techno, trance :P. Moim ulubionym Dj`em, jest Dj Tiesto !!! :] oraz Dj Noiserr :P
~rudegirl niezalogowany
2 listopada 2006r. o 11:09
haker napisał(a): Dobre sa : (..)Chimaira

zgadzam się jak najbardziej, ale osobiście wolę kapelkę o podobnej nazwie, jednak mocniejszą - Chimaera - polecam :)

kowaluu napisał(a): No i lubie sobie czasem zapłakać przy dobrym emo;))

it`s ok to cry ;( ehehe toleruję niektóre emo, ale BARDZO wybiórczo (coś tam Element 80 na przyklad)
"because emo is one step below transvestic" :D

Ola16 napisał(a): Blade loki,Dezerter,Napalm Death, Bob Marley

ehehe, ciekawe otoczenie dla ND ;) na Hunterfest zgnietli panowie, niezapomniany gig!

dobra, troche matematyki: Dilinger Escape Plan. Nie to, że odkrycie, ale lubię i polecam.
Natomiast moje dwie tegoroczne miłości to Do Or Die i Maroon (mimo, że ci ostatni to sXe), czekam na gigi w Polsce (wiem, przegapiłam, były wiosną :().
Cykliczne fajne hc imprezy: Show No Mercy, Rise Your Fists (Wawa), 100% Hardcore (Wro). Marzenie: Pressure Fest, Niemcy (ech...)
Aaa, była traska MURT: Totem nawet mnie się podoba, Hedfirst i Flapjack niet (Flapjack bardziej niet). We Wro ogolnie duzo koncertów teraz spod znaku hc/grind, ostatnio peacemaker bardzo mi się spodobał (Rawicz). Zagraniczny skład, który odwiedził PL niedawno: Sanctum (USA) - krasty, ale fajowe.
A za tydzien Wawa, a w niej 1125 i TB :D Kowaluu, TB sobie siorbnij, są na ich www mp3ki, good shit.
657
#agak nieaktywny
2 listopada 2006r. o 15:48
chimaira. łożesz. ja już mam uraz do tego. ciężko się przy tym zasypia :D (mój brat tego słucha). utwór down again mnie nieco rozwala. no ale dobra. o gustach muzycznych sie nie dyskutuje.
co ja tam lubię jeszcze?

koniec świata! (byłabym wdzięczna za przesłanie ;) )
rammstein - dla podszkolenia języka
frou frou - na pozytywne nastawienie
fugazi - argument

już się nie będę produkowała. ;)

www.agakryspin.com
1225
#Slayer nieaktywny
2 listopada 2006r. o 18:15
słucham właśnie Jasona Beckera.. inni gitarzyści rockowo-metalowi przy nim nie istnieją (no, może Friedman...)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA PÓŁNOC Nieruchomości zaprasza