Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA PÓŁNOC Nieruchomości zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Polska - rzeczywistość i absurdy

~~Czarny Wrotycz niezalogowany
9 listopada 2018r. o 11:19
jano jakiś Ty naiwny.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
211
skorn
9 listopada 2018r. o 18:13
~~Zielonobrunatna Bazylia napisał(a):
falco napisał(a): ciekawe zdjęcie ...
potrafisz je skomentować?

czyżbyś chciał przez to pokazać że to byli faszyści?
no,no....

Na wytłumaczenie czegokolwiek jełopowi szans raczej nie ma!
W każdym razie, to co jełopowi kojarzy się z Hitlerem, jest ponad 2000 lat starsze (salut rzymski).
Do jełopa ciągle jeszcze nie dotarło, że faszyzm to socjalistyczny ruch WŁOSKI , którego główną ideą jest dominacja PAŃSTWA we wszystkich dziedzinach życia.
Uważam, że to durna idea, ale nie zbrodnicza jak komunizm czy nazizm niemiecki (ten ostatni ma na koncie wielokrotnie mniej ofiar niż komunizm! )

<i>
2900
#falco nieaktywny
9 listopada 2018r. o 20:11
~~Zielonobrunatna Bazylia napisał(a):
falco napisał(a): ciekawe zdjęcie ...
potrafisz je skomentować?

czyżbyś chciał przez to pokazać że to byli faszyści?
no,no....

Na wytłumaczenie czegokolwiek jełopowi szans raczej nie ma!
W każdym razie, to co jełopowi kojarzy się z Hitlerem, jest ponad 2000 lat starsze (salut rzymski).

i to mnie określasz ''jełopem'' jełopie?
jesteś kosmicznym''zerem'' jeśli chodzi o fakty historyczne ...hahahaha

gdzie ty to wyczytałeś ze ten ''salut rzymski'' jest nim w istocie ?
podaj zródło kmiotku ...
no chyba że twoim ''zródłem '' jest Hollywood...hahahaha

dla wyjaśnienia ci czegoś głombie wyjaśnię ci ze kiedyś u samych jankesów był identyczny gest tyle że w końcu go zakazano...
a wiesz dlaczego?
wiem e nie wiesz ...hahaha

"bierz życie z każdym oddechem..."
13926
qwax_
9 listopada 2018r. o 20:57
Falco, z tego co pamiętam, walczyłeś kiedyś zaciekle z Alterem, ale z pewnością nie zdajesz sobie sprawy, że tak naprawdę niczym od niego się nie różnisz...
On dałby sobie rękę uciąć za PIS, ty natomiast z taką samą pasją ich krytykujesz...
Obaj nie dostrzegacie jednak, że całe to PIS, PO, Nowoczesna... to jedno i to samo gów.no. Wy natomiast nie zauważacie w tych swoich wywodach, że zgodnie z planem, dawno już zostaliście skutecznie zindoktrynowani...
Dałeś się wciągnąć w dyskusje o praworządności, konstytucji, marszach, a tak naprawdę całe to szambo ma na celu mącić ludziom w głowie i odwracać ich uwagę od spraw najważniejszych. Np. od tego, że jesteśmy niewolnikami bez praktycznie żadnych praw...
Media wbiły ci do głowy, że narodowcy to zagrożenie dla Polski, a jest dokładnie odwrotnie. Tacy ludzie dają jeszcze nikłą (niestety) nadzieję na powrót do normalności.
I nie myśl proszę, że akurat ty mi jakoś specjalnie przeszkadzasz z poglądami (nic do ciebie nie mam), tylko akurat ty komentujesz praktycznie każdy wątek, więc na ciebie trafiło... Przecież nie będę pisał do niejakiego Jaanoo, bo to już koleś poza wszelkimi mierzalnymi zakresami...
Na koniec jeszcze fotki - jak je oceniasz?
Polscy naziści?

[img=1541792012_wl83qds.jpg]
[img=1541792900_0jta6rz.jpg]

Dopisane 09.11.2018r. o godz. 20:57:

I jeszcze taka fotka:
[img=1541793429_ng1yzr7.jpg]

„Historię piszą zwycięzcy” - dlatego od 200 lat nie znamy polskiej historii. ***** ***
2900
#falco nieaktywny
9 listopada 2018r. o 21:16
ja tu nie walczę z nikim...
w sumie mam gdzieś poglądy tego czy innego altera czy skorna...
bawi mnie tylko ich obłuda i fałsz jakim sie posługują ...nic wiecej
czy ja dałem się zindoktrynować?...nie
od lat piszę że każdą z partii dzisiaj powinno się rozwiązać lub w razie potrzeby -zdelegalizować ...
dowody na to przy odrobinie cierpliwości sam znajdziesz

''Dałeś się wciągnąć w dyskusje o praworządności, konstytucji, marszach, a tak naprawdę całe to szambo ma na celu mącić ludziom w głowie i odwracać ich uwagę od spraw najważniejszych. Np. od tego, że jesteśmy niewolnikami bez praktycznie żadnych praw...''

o tym że jestesmy systemowymi ''niewolnikami'' pisałem nie raz ,nie dwa ...mam to pisać w nieskończoność?

po co?...do kogo?
media nic mi nie wbiły do głowy ...zdjęcia i relacje reporterskie mówią same za siebie
książki które czytam też ...
''narodowców'' rzucających bezmyślnie kamieniami w tłum -nazwijmy to ideologicznych przeciwników-nigdy nie będe akceptował i nazywał będę bandytami ...
pytałem korniszona czy poszedł by z żoną i dzieckiem w jakimś marszu gdzie jego przeciwnicy rzucali by kostkami brukowymi ...jak by ich nazwał ?...''dewiantami''?
skorn natychmiast zniknął ...;)

czy takie zachowanie ma mnie denerwować...ono mnie autentycznie bawi ...

o to mi tylko chodzi by pewne zachowania nazywać po imieniu ...
ja nie lawiruję ,piszę co myślę i nic a tym bardziej nikt tego nie zmieni :)

"bierz życie z każdym oddechem..."
19709
#Anonim19709 nieaktywny
9 listopada 2018r. o 21:20
[img=1541794718_f9sk25s.jpg]

Dopisane 09.11.2018r. o godz. 21:20:

[img=1541794832_iy15p6g.jpg]
~~Kremowy Przegorzan niezalogowany
9 listopada 2018r. o 21:30
~~Kremowy Przegorzan niezalogowany
9 listopada 2018r. o 21:36
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza