Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
W imię przyzwoitości
7029
#casablanca nieaktywny
1 marca 2013r. o 13:25
Przemyslaw napisał(a): >

W całym tym pojmowaniu świata umknęła Panu rzeczywistość.Aby cokolwiek zmienić trzeba mieć władzę .Sam Pan widzi .Czy ci ludzie oddadzą miliardy wpadające do kieszeni sami dobrowolnie.
[...]

No właśnie władza się Panu po nocach śni? I to Pan jest tą osobą, która im te miliardy odbierze? zabawne! :)

Powtórze to co już pisałem. Pan nie nadaje się do tego :) Rozmowy na bolec.info obnażyły wszystkie Pana słabości.

cynik - człowiek, co zna cenę wszystkich rzeczy, a nie zna wartości żadnej z nich...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3688
#Pynchoon nieaktywny
1 marca 2013r. o 15:23
Przemyslaw napisał(a):
Jest tu na portalu drugi artykuł mówiący o tym samym -- " Chapacze atakują w imię przyzwoitości "
Czy teraz jasne jest dlaczego rozpętuje się taki wściekły atak na Ruch Palikota ?

Sami żerując na budżecie, ciągnąc z niego kasę, krzyczycie, że to nieprzyzwoite. Nie dziw się zatem, że uczciwi ludzie będą Ci to wytykać.

Przypomnę Ci Przemysławie, bo masz krótką pamięć, że o premii dla Nowickiej wiedzieliście zanim sprawę ujawniły media. Nic nie zrobiliście.

I pamiętaj, dopóki Ty i Twoi koledzy żerujecie na budżecie, każde Twoje zastrzeżenie do innych osób jest jedynie hipokryzją. Nic nie stoi na przeszkodzie aby Twoja partia zrezygnowała z pieniędzy budżetowych, ale Wy w burdelu wolicie udawać dziewicę. Oczywiście zdarzy się kilku takich, którzy w to uwierzą :-)
7029
#casablanca nieaktywny
1 marca 2013r. o 15:48
Przemyslaw napisał(a):

Anonim Casablanca wie kto się nadaje .Poniżej przesyłam obrazek.

Oczywiście wiem, że Pan się nie nadaje. Wystarczyło mi na to kilka Przemysława wypowiedzi.

“Potykający się Palikot. Rozchwiany Kwaśniewski. Polityczne ADHD”

http://wyborcza.pl/1,75478,13474108,___Potykajacy_sie_Palikot__rozchwiany_Kwasniewski_.html?utm_source=HP&utm_medium=AutopromoHP&utm_content=cukierek1&utm_campaign=wyborcza#Cuk

[img=1362149322_e2e6wqa.jpg]

cynik - człowiek, co zna cenę wszystkich rzeczy, a nie zna wartości żadnej z nich...
~Kowalski niezalogowany
1 marca 2013r. o 17:55
jak już nawet Michnik się odwrócił, to po Palikocie... nie wiem po co właściwie jeszcze tu dyskutujemy, temat nie istnieje
5413
#Przemyslaw nieaktywny
1 marca 2013r. o 20:32
(...)

Zmoderowano 01.03.2013 godz.20:35 - powód: offtop
błędy cytowania, offtop, ubliżanie, złośliwości - to niektóre powody usuwania postów i nie pochlebiaj sobie, bo moderuję tu wszystkich, a nie tylko ciebie(sentinel)

Szanuj innych i licz że w zamian uszanują Ciebie.
7029
#casablanca nieaktywny
1 marca 2013r. o 20:38
Przemyslaw napisał(a):
[...]
Mój osobisty moderator sentinel bardzo wybiórczo traktuje swoje zajęcie.Nie zgłaszam tu tekstu do moderacji ,jedynie tak sobie obserwuję jak to działa.Po uważaniu .

Osobisty moderator?!

Obrazek jest zgodny z linią partii! Palikot osobiście organizował hapeningi z wibratorem! Przecież to wasza linia promocji :>

5413
#Przemyslaw nieaktywny
1 marca 2013r. o 21:07
Przemyslaw napisał(a): (...)Zmoderowano 01.03.2013 godz.20:35 - powód: offtop
błędy cytowania, offtop, ubliżanie, złośliwości - to niektóre powody usuwania postów i nie pochlebiaj sobie, bo moderuję tu wszystkich, a nie tylko ciebie(sentinel)
>

Nie jesteśmy na Ty .Pisząc do mnie proszę wyrażać się z należnym mi szacunkiem.

Szanuj innych i licz że w zamian uszanują Ciebie.
7029
#casablanca nieaktywny
1 marca 2013r. o 21:17
Wałęsa miał odwagę, żeby prawdę powiedzieć!

"- Ja sobie nie życzę, żeby ta mniejszość, z którą się nie zgadzam, wychodziła na ulice i moje dzieci i wnuki bałamuciła jakimiś tam mniejszościami - powiedział Lech Wałęsa na antenie "Faktów po faktach"

"Zdobywca pokojowej nagrody Nobla zaznaczył, że nie poparłby kandydatury Anny Grodzkiej na stanowisko wicemarszałkini Sejmu. Jego zdaniem reprezentuje ona zbyt mały odsetek społeczeństwa."

Czy Palikot zabawił się kosztem Grodzkiej? Można się było spodziewać, że nie ma żadnych szans na wicemarszałka.

http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,13490913,Walesa_o_homoseksualistach
__Niech_mniejszosc_nie_wchodzi.html#BoxWiadTxt

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA PÓŁNOC Nieruchomości zaprasza
REKLAMA KGHM zaprasza