Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA PÓŁNOC Nieruchomości zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
W imię przyzwoitości
5413
#Przemyslaw nieaktywny
2 marca 2013r. o 16:14
W rubryce widnieje wyraźny wpis " WYPOWIEDZ SIĘ W TYM TEMACIE " Zatem moderator senitel powinien z urzędu usuwać wszystkie wpisy nie na temat.
Temat dotyczy pobierania nagród poza wynagrodzeniem przez pracowników administracji państwa i samorządów .
Moderator senitel nie powinien być stroną w żadnej sprawie.Jako komentator powinien mieć założony osobny awatar i tam wyrażać swoje prywatne opinie.

Szanuj innych i licz że w zamian uszanują Ciebie.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Kowalski niezalogowany
2 marca 2013r. o 17:14
A Ty zawsze wypowiadałeś się w temacie? a kto wstawiał te różne grafiki typu Macierewicz upozorowany na Taliba, albo orzeł przygnieciony krzyżem?
~ niezalogowany
2 marca 2013r. o 17:19
Panie M, Pan robi smród wokół siebie.
Wszystkich Pan obraża, mnie na przykład oskarżał Pan o to, że jestem z ratusza, mam układy z ratuszem czy prezydentem.
Niech Pan się ogarnie i przestanie tu pisać jak na portalu obrazajacym czytelnikĂłw swoich i Bolec.Info.
Pana bredni nikt nie potrzebuje czytać.
Ma Pan swój, fascynujący blog w kolorze zielonym to proszę tam sobie pisać do woli.
Już pominę fakt, że pisywał Pan pod różnymi nickami. Nie pamięta Pan jak Pan obrażał ?
Napiszę krótko : Jest Pan dla mnie kompletnym zerem.

Zastosowana autokorekta

~@ niezalogowany
2 marca 2013r. o 17:31
Daremne tłumaczenia, są ludzie, którzy nic nie zrozumieją ze względy na swój narcyzm.
Właściwie najbardziej trafnym powiedzeniem w tej sytuacji będzie "pluj k*****e w oczy a powie, że ciepły deszcze pada" .
Co do szacunku, jest on możliwy i bardzo wskazany, ale tylko dla tych, którzy na takowy zasługują. I pisanie słowa PAN, a za chwilkę zrównanie do poziomu dziada nie jest oznaką szacunku .
2900
#falco nieaktywny
2 marca 2013r. o 18:30
ot ,,złośliwiec,, Sentinel zmoderował mnie!!!! :D
no ale nie jest moim ,,osobistym,, moderatorem...heheheh
Przemysławie ty chyba pomyliłeś portale :D

to nie NK i kogo to obchodzi twoja ,,akceptacja,, :D
ale aby cię pocieszyć, ja cię zaakceptowałem bo fajnie jest pośmiać sie z tych pierdoł które wypisujesz

a tak na marginesie to krytyka tego co piszesz ,więc wszystko jest w ,,temacie,,
krytyka ciebie -jako autora tego tematu i twoich ,,złotych myśli,, to też jest w ,,temacie,,
coś jeszcze?...może pózniej bo teraz mam ciekawsze zajęcie... :P

"bierz życie z każdym oddechem..."
~taki jeden niezalogowany
2 marca 2013r. o 19:16
Przemyslaw napisał(a): W rubryce widnieje wyraźny wpis " WYPOWIEDZ SIĘ W TYM TEMACIE " Zatem moderator senitel powinien z urzędu usuwać wszystkie wpisy nie na temat.
Temat dotyczy pobierania nagród poza wynagrodzeniem przez pracowników administracji państwa i samorządów .
Moderator senitel nie powinien być stroną w żadnej sprawie.Jako komentator powinien mieć założony osobny awatar i tam wyrażać swoje prywatne opinie.

W takim razie moderator powinien usuwać wszystkie twoje wpisy bo nieprzyzwoicie unikasz tematu pobierania przez Ruch Palikota wielomilionowych dotacji z budżetu Państwa a to jeszcze większa nieprzyzwoitość niż jakieś tam nagrody.
3046
#sentinel nieaktywny
2 marca 2013r. o 19:56
Przemyslaw napisał(a):

Po pierwsze - nie senitel, tylko sentinel.
Po drugie - nie jestem tu żadną stroną, ba nawet nie wypowiadałem się odnośnie meritum tematu.
Po trzecie - to nie jest stadion i nie ma "komentatorów" ( słowo to oznacza sprawozdawcę - przeważnie radiowego i telewizyjnego), tu są użytkownicy forum.
Po trzecie - zakładać to mógłbym sobie osobne konto, a nie "avatar" (tak się to słowo pisze :) )
Po czwarte - moderator jest takim samym użytkownikiem, jak inni, tylko ma większe uprawnienia, zatem ma również prawo do wypowiadania się na forum.

Polecam zapoznanie się z :

- Regulaminem BolecInfo
- Netykietą
- znaczeniem słowa " moderator"

GG 2563898
5413
#Przemyslaw nieaktywny
2 marca 2013r. o 20:02
Ruch Palikota / EUROPA + / jako jedyna partia złożył wniosek o likwidację dofinansowania partii politycznych z budżetu .Zaproponował inne rozwiązanie .Niestety nie spotkało się to z aprobatą innych partii .Dzisiaj wiadomo dlaczego . Wtedy nikt nie zdawał sobie sprawy jak duży skok na kasę wykonują rządzący Polską .
Zdajemy sobie sprawę że wielu przyzwyczaiło się do branie bezkarnie.Wierzymy jednak żę dzięki naszemu Ruchowi ten proceder zostanie powstrzymany.Smutne jest to że wielu czując rychły koniec grabieży przestało mieć umiar .Ostatnie sumaryczne dane z Polski mówią o łącznej sumie miliardów złoty.
Zatem nie dziwi że tu odszczekują się na mnie jedynie anonimy .Wstyd było by się przyznać że okrada się biedne społeczeństwo.
http://ryfinski.blog.pl/tag/finansowanie-partii-politycznych/

Szanuj innych i licz że w zamian uszanują Ciebie.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza