Pynchoon napisał(a):
Przemysław, trzy zdania i trzy ordynarne kłamstwa:
1. Prawo pozwala na inne rozwiązania, możecie po prostu nie brać dotacji.
2. Rezygnacja nie byłaby politycznym samobójstwem, tylko wymagała by od Was wysiłku i pracy, a Was po prostu chyba na to nie stać.
3. Wszystkie partie mają dokładnie takie same zasady finansowania.
Zastanów się co piszesz, bo wychodzą z tego tylko bzdury. A już Ci mówiłem, bardzo łatwo jest z pozycji trybuna ludowego wylądować na etacie wiejskiego głupka.
>
Panie Pynchoon , widzę że lubi Pan prowokować .
Zatem raz jeszcze tłumaczenie specjalnie dla Pana./inni z pewnością zrozumieli /
Partia na poziomie sejmowym musi mieć środki na funkcjonowanie .Napisałem że rezygnacja była by samobójstwem i to prawda.Aby zaspokoić Pana zachcianki Ruch Palikota nie popełni samobójstwa.Posłowie nie mają możliwości dopracować sobie po godzinach lub na fuchach więc żaden wysiłek by nie pomógł.
Wszystkie partie mają takie same zasady finansowanie owszem.Jednak gdyby Ruch Palikota zrezygnował z dotacji nie miał by takich samych warunków.
Zatem wszystko jest zrozumiałe dla ogółu oprócz Pana.
Pan chciał by zrobić ze mnie głupka aby mieć towarzysza .Niestety proszę wybaczyć nie po drodze mi z kimś kto się wstydzi własnego nazwiska i własnego zdania.
(...)
Dopisane 02.03.2013r. o godz. 22:32:
~alto napisał(a): Wymiana poglądów z "panemM" nie ma żadnego sensu bo jego poglądy są nic nie warte. A jak są nic nie warte to po co się wymieniać?
>
Komu te poglądy się nie podobają ? no słuchamy .Proszę opisać i uzasadnić dlaczego .Bez bełkotu.
Zmoderowano 02.03.2013 godz.23:08 - powód: zbędna grafika (sentinel)