Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
W imię przyzwoitości
3046
#sentinel nieaktywny
2 marca 2013r. o 21:51
Jeżeli nie usuniesz podpisu skorn - spotkamy się w sądzie.

GG 2563898
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~alto niezalogowany
2 marca 2013r. o 22:27
Wymiana poglądów z "panemM" nie ma żadnego sensu bo jego poglądy są nic nie warte. A jak są nic nie warte to po co się wymieniać?
5413
#Przemyslaw nieaktywny
2 marca 2013r. o 22:32
Pynchoon napisał(a):

Przemysław, trzy zdania i trzy ordynarne kłamstwa:

1. Prawo pozwala na inne rozwiązania, możecie po prostu nie brać dotacji.
2. Rezygnacja nie byłaby politycznym samobójstwem, tylko wymagała by od Was wysiłku i pracy, a Was po prostu chyba na to nie stać.
3. Wszystkie partie mają dokładnie takie same zasady finansowania.

Zastanów się co piszesz, bo wychodzą z tego tylko bzdury. A już Ci mówiłem, bardzo łatwo jest z pozycji trybuna ludowego wylądować na etacie wiejskiego głupka.
>

Panie Pynchoon , widzę że lubi Pan prowokować .
Zatem raz jeszcze tłumaczenie specjalnie dla Pana./inni z pewnością zrozumieli /
Partia na poziomie sejmowym musi mieć środki na funkcjonowanie .Napisałem że rezygnacja była by samobójstwem i to prawda.Aby zaspokoić Pana zachcianki Ruch Palikota nie popełni samobójstwa.Posłowie nie mają możliwości dopracować sobie po godzinach lub na fuchach więc żaden wysiłek by nie pomógł.
Wszystkie partie mają takie same zasady finansowanie owszem.Jednak gdyby Ruch Palikota zrezygnował z dotacji nie miał by takich samych warunków.
Zatem wszystko jest zrozumiałe dla ogółu oprócz Pana.
Pan chciał by zrobić ze mnie głupka aby mieć towarzysza .Niestety proszę wybaczyć nie po drodze mi z kimś kto się wstydzi własnego nazwiska i własnego zdania.
(...)

Dopisane 02.03.2013r. o godz. 22:32:

~alto napisał(a): Wymiana poglądów z "panemM" nie ma żadnego sensu bo jego poglądy są nic nie warte. A jak są nic nie warte to po co się wymieniać?
>

Komu te poglądy się nie podobają ? no słuchamy .Proszę opisać i uzasadnić dlaczego .Bez bełkotu.

Zmoderowano 02.03.2013 godz.23:08 - powód: zbędna grafika (sentinel)

Szanuj innych i licz że w zamian uszanują Ciebie.
3123
#Thor nieaktywny
2 marca 2013r. o 22:38
Wanda Nowicka dostała nagrodę zgodnie z prawem.
Dlaczego ona według was mogła jej nie przyjmować, a wy dofinansowanie możecie ?
~alto niezalogowany
2 marca 2013r. o 22:50
Przemyslaw napisał(a): ...Komu te poglądy się nie podobają ? no słuchamy .Proszę opisać i uzasadnić dlaczego .Bez bełkotu.

Mnie się nie podobają bo są do dupy!
5413
#Przemyslaw nieaktywny
2 marca 2013r. o 22:52
Thor napisał(a): Wanda Nowicka dostała nagrodę zgodnie z prawem.
Dlaczego ona według was mogła jej nie przyjmować, a wy dofinansowanie możecie ?
>

Dofinansowanie jest swego rodzaju pensją dla partii politycznych , które przekroczyły próg wyborczy i znalazły się w sejmie aby mogły funkcjonować.Pisałem wcześniej jaką propozycję w tym temacie złożył Ruch Palikota.
W programie Partii Ruch Palikota /EUROPA+ / NIEMAL NA SAMYM POCZĄTKU PISZE O LIKWIDACJI WSZELKIEGO RODZAJU NAGRÓD I TRZYNASTEK W BUDŻETÓWCE.
Na samym początku kadencji taki wniosek złożył ruch pod głosowanie .Wanda Nowicka Głosowała za .Można brać wynagrodzenie ale nie można szemranych nagród.
Powinna publicznie odmówić tej nagrody i została by bohaterką .Być może wtedy nie rozpętała by się akcja szukania ile nagród nabrali wszyscy razem urzędnicy państwowi.
Czy satysfakcjonuje Pana odpowiedź ?(...)

Zmoderowano 02.03.2013 godz.23:08 - powód: zbędna grafika (sentinel)

Szanuj innych i licz że w zamian uszanują Ciebie.
2900
#falco nieaktywny
2 marca 2013r. o 22:57
ohoho...już nie ,,wojenka,, a wojna... :D
ale poczytam o co chodzi ... :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
211
skorn
2 marca 2013r. o 22:58
sądami straszą, gdzie jest przyzwoitość ja sie pytam!

:D

<i>
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza