Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
W imię przyzwoitości
3123
#Thor nieaktywny
2 marca 2013r. o 23:16
Przemyslaw napisał(a): Dofinansowanie jest swego rodzaju pensją dla partii politycznych

Moim zdaniem jedyne pieniądze, jakie partia powinna posiadać, to ze składek członkowskich, zamiast czerpać miliony z pieniędzy publicznych

Przemyslaw napisał(a): NIEMAL NA SAMYM POCZĄTKU PISZE O LIKWIDACJI WSZELKIEGO RODZAJU NAGRÓD I TRZYNASTEK W BUDŻETÓWCE.

Dlaczego , ktoś kto pracował ponad przeciętnie i ma lepsze od innych osiągnięcia w pracy, ma nie dostać nagrody ?

Przemyslaw napisał(a): Powinna publicznie odmówić tej nagrody i została by bohaterką .

Dostała nagrodę zgodnie z prawem, więc to nie do niej powinny być kierowane pretensje, tylko do tego, kto przyznał taką nagrodę. Szczególnie w takiej wysokości.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
211
skorn
2 marca 2013r. o 23:21
Thor napisał(a):
Dlaczego , ktoś kto pracował ponad przeciętnie i ma lepsze od innych osiągnięcia w pracy, ma nie dostać nagrody ?

Bo to budżetówka, z pieniędzy podatników nie robi się prezentów. Co innego prywaciarz.

Co do finansowania partii z budżetu to oczywiście jestem przeciwko.

<i>
2900
#falco nieaktywny
2 marca 2013r. o 23:22
sąd to już poważna sprawa ale nie wiem o co chodzi bo posty zostały zmoderowane
wiem jedno
i przyzwoici ludzie w imię przyzwoitości tej normalnie rozumianej,kierują niekiedy swoje kroki do wyżej wymienionej instytucji...
Pynchoon jak widzę, też nie podoba się forumowemu krzykaczowi...

nie chce mi się pisać o kolejnych błędach znanego z ,,blogerskiej działalności,,Przemcia...może dlatego ten blog tak kuleje...hehehe :D
jak tam słupek poparcia ?...macie się lepiej w tym całym ,,ruchu,,?czy nadal pod kreską?...hehehe

"bierz życie z każdym oddechem..."
5413
#Przemyslaw nieaktywny
2 marca 2013r. o 23:23
Thor napisał(a): Moim zdaniem jedyne pieniądze, jakie partia powinna posiadać, to ze składek członkowskich, zamiast czerpać miliony z pieniędzy publicznych>

dodał bym do tego dobrowolne datki obywateli w postaci odpisu i zgadzam się z Panem.
Tak mamy w programie partii.

Szanuj innych i licz że w zamian uszanują Ciebie.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
2 marca 2013r. o 23:24
Pynchoon napisał(a):
Zastanów się co piszesz, bo wychodzą z tego tylko bzdury. A już Ci mówiłem, bardzo łatwo jest z pozycji trybuna ludowego wylądować na etacie wiejskiego głupka.

Słuszna uwaga Pynchoonie , wybacz proszę , że źle wybrałem.

Wierzcie mi , jeden z pośród nas , Trybunem zostać musi.
Mam nadzieję , że .... delikatnie , poezji się trzymając , wybierzemy właściwą Matronę :) O ile znam się na inteligencji , Ona powinna być Trybunem Ludowym.

Spadaj Przemuś , nie chciałeś się wyrzec siebie , mamony nie bedzie. :D

Dobranoc Bolecnauci :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
2900
#falco nieaktywny
2 marca 2013r. o 23:32
Wierzcie mi , jeden z pośród nas , Trybunem zostać musi.
...napisał panna...
ja chcem...tylko 3500 pl za to ,,poświęcenie,,a w ramach ,,oszczędności,, zrezygnuje z asystentki...no chyba że ma 22-24 lata ,ma blond włosy i długie nogi...
a pieprzyć nogi... (no nie dosłownie) :D

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
2 marca 2013r. o 23:56
Idziemy spać Papugo . Dobranoc :) ... ja idę , Ty nie musisz , ale ... możesz :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
2900
#falco nieaktywny
2 marca 2013r. o 23:59
zaraz sie położę ...nie piszę na priv bo jutro dopiero coś będę wiedział... ale o tym już tylko na priv :D

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.