syf w gminie ale fontanna bedzie......zobacz burmistrzu na gmine Osiecznica i pomysl co oni maja a czego my nie mamy, tylko nie za mocno bo glowa bedzie bolec
Panie Robercie R. moze nam Pan odpowie jakie konsekwencje groza naszej gminie za sciagniecie nieslusznych podatkow z strefy?, jakie kwoty nasza gmina musi zwrocic wraz z odsetkami? ( temat tabu)
Pieniadze na drogi z starostwa byly, bylo rowniez porozumienie pomiedzy gmina a starostwem, ktos sie z tego porozumienia wycofal - niech Pan odpowie kto sie wycofal i kto te pieniadze otrzymal? ( chyba Osiecznica?), z tego co mi wiadomo Pana zdanie na temat drog powiatowych jest takie iz powiat ma sam je utrzymywac i naprawiac - ale czy droga z Nowogrodzca do Gieraltowa tez jest powiatowa? czy tam z srodkow wlasnych gminy dalo sie ja odremotowac?
Panie mitera jak był pan radnym gminy co pan robił aby poprawić stan ośrodka przytakiwał burmistrzowi za pensyjke... teraz staroście ...to co się dzieje tam u góry działa jak mafia !! mam nadzieje że to pana ostatnia kadencja dość zakłamania i wypowiadania się na temat ośrodka mydli pan oczy za to że wczoraj na sersi powiatu nieumiałpan wstawić się za naprawą powiatowych dróg .Poza aferą ośrodka to jeszcze pan się niczym nie wykazał !! !! BRAWA za zajecie głosu i zrobienie koło siebie mylnego rozgłosu !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !!
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.