Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Putin - Ukraina - Zagrożenie .

~ niezalogowany
27 września 2014r. o 16:27
Pinokio ,a jak tam z tym gazem? Dajecie ile zamawiamy? :*
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
10592
#bieda nieaktywny
27 września 2014r. o 17:59
~majętny Stef napisał(a): a kto ci broni coś skonstruować? Przecież Rosji już u nas nie ma która broni konstruować :D
Czyli ktoś inny ci broni, ale twierdzisz że jest lepszy niż Ruski co nie broni Polakowi się rozwijać.

cały czas konstruuje i próbuję się rozwijać.
~majętny Stef niezalogowany
27 września 2014r. o 19:08
~ napisał(a): Pinokio ,a jak tam z tym gazem? Dajecie ile zamawiamy? :*

Dają ile zamawiamy. Wam nie dają bo nie płacicie
~W jedności siła niezalogowany
27 września 2014r. o 23:34
~kajtek napisał(a):

Nazw własnych nie uczą "na maturze", chamski chadziarze.
O ile niezbyt interesuje mnie, czy piszesz "rzycie" przez zet z kropką, o tyle Twoje lekceważenie nazw własnych świadczy raczej o braku kultury, a nie matury ;)

Gdybym miał maturę , to poszedłbym na kulturę i sztukę Kajtusiu :* , tudzież na polonistykę ... a może nawet na humanistykę , a już z całą pewnością na "ochronę środowiska" :D Wciąż nie odpowiedziałeś mi na pytanie , czy czytałeś Cappa , Lema i Asimowa , fanatyku fantastyki naukowej , nie mówiąc o Mędrcach Syjonu ? :) Bo jak się ma z taką sztuką do czynienia, co to widzi chamskich chadziarów , a chazarów nie dostrzega, jak belki (agent MFW , tzw. prezes tzw. Narodowego Banku Polskiego :) ) we własnym oku , to trudno mówić o kulturze.

No dobrze , z braterskim pozdrowieniem , jak mawiał ten kosmita Jezus. Czółko i dobranoc Hehemonie :)
~ niezalogowany
28 września 2014r. o 5:44
PzD ,ty jak Bóg ale w 3 osobach.Nie musisz się kamuflować ,poznałem cię natychmiast po słomie w butach! ;)
~krtętacz z paragrafu 286 i jeszcze 724 niezalogowany
28 września 2014r. o 21:13
~ napisał(a): PzD ,ty jak Bóg ale w 3 osobach.Nie musisz się kamuflować ,poznałem cię natychmiast po słomie w butach! ;)

Miło mi , że ktoś jeszcze czyta. Lepsza słoma niż symbol Horusa , alias szatana. Prostota jest cnotą , jak mawiają rzymscy żołnierze w koloratkach.

Dobrej nocy Wam życzę :)
~kajtek niezalogowany
29 września 2014r. o 8:54
~W jedności siła napisał(a): ... Wciąż nie odpowiedziałeś mi na pytanie , czy czytałeś Cappa ...

Chamski chadziarze,
stwierdzam, że oprócz znanych już Twoich problemów z kulturą i maturą, zaczynają szwankować Tobie dioptrie :)
Ewentualnie jesteś już tak naładowany chemitralami, że "DICK'A" kojarzysz tylko z pewną częścią męskiego ciała ;)
~ niezalogowany
29 września 2014r. o 15:32
Organizacją, która może znaleźć się na celowniku służb, jest m.in. Polski Komitet Słowiański na czele z Bolesławem Tejkowskim. Działacze tej organizacji oficjalnie wspierają działania Moskwy na Ukrainie i chcą utworzenia jednego, słowiańskiego państwa.

http://wiadomosci.onet.pl/kraj/do-rzeczy-kremlowska-armia-trolli-atakuje-polska-siec/6er4r