Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Putin - Ukraina - Zagrożenie .

~ niezalogowany
29 września 2014r. o 20:22
~ napisał(a):
PzD ,ty jak Bóg ale w 3 osobach.Nie musisz się kamuflować ,poznałem cię natychmiast po słomie w butach! ;)

Miło mi , że ktoś jeszcze czyta. Lepsza słoma niż symbol Horusa , alias szatana. Prostota jest cnotą , jak mawiają rzymscy żołnierze w koloratkach.

Dobrej nocy Wam życzę :)

Towarzyszu separatysto.
Czy będziecie reagować na Łotwie .Tam lud Radziecki sprowadzili do poziomu pomywaczek ,praczek a sprytnych mołojców zatrudnili do prostych prac ,które i tak żeście spartolili.
To co teraz towarzyszu separatysto.?Zielone ludziki + zakupy na na Łotewskim Allegro ?No chyba że te wasze kacapskie osiedlowe sklepy doliczając opłatę pocztową, wysyłają po kosztach rakiety, czołgi, kałachy ,atomowe okręty podwodne do każdego odbiorcy w Sojuzie.
OT kacapy,podpalacie świat.

Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~ niezalogowany
29 września 2014r. o 20:44
a kogo to obchodzi
~ niezalogowany
29 września 2014r. o 21:06
Kogo co .Mamusia dalej przy drodze ,,sprzedaje grzyby''?Nie ma ona w tobie oparcia.Bidulka nie ma zdrowia,nie ma brania i ledwo jej coś kapnie.A ty co dalej twierdzisz że 4 klasy to dosyć.
~czas Apokalipsy niezalogowany
30 września 2014r. o 22:40
A Dicka nie pamiętam , aczkolwiek na pewno czytałem. Zechciej podać jakieś tytuły Nauczycielu ;) Wojna na inwektywy też mi pasuje , grunt aby chlastać te chazarskie łby. Takie są moje intencje. Wszak żyjemy w wolnym kraju , na wolnej planecie , w wolnym Wszechświecie ... a może w kłamstwie. Qurcze można się pogubić w tych dogmatach :D

Dobranoc Hegemonie :) Miło , że się odzywasz , nie miał bym z kim pogadać , po " śmierci " Alterowicza :D
11123
#chicken nieaktywny
1 października 2014r. o 8:02
już byście przestali poruszać ten temat i dali sobie spokój ,
~kajtek niezalogowany
1 października 2014r. o 9:40
~czas Apokalipsy napisał(a): A Dicka nie pamiętam , aczkolwiek na pewno czytałem...

Na pewno ... to raczej oglądałeś, chamski chadziarze ;)
Łowcę androidów.
Pamięć absolutną.
Impostor.
Raport mniejszości.
Next.
Władców umysłów.

~czas Apokalipsy napisał(a): Wojna na inwektywy ... mi pasuje

Zauważyłem, chamski chadziarze :)

~ niezalogowany
1 października 2014r. o 14:26
http://www.tvn24.pl/wiadomosci-ze-swiata,2/zabici-w-ostrzale-rakietowym-w-doniecku-pocisk-eksplodowal-kolo-szkolnego-boiska,473541.html
~ niezalogowany
1 października 2014r. o 17:47
- Nie trzeba zastanawiać się, czy Rosja będzie chronić swoich własnych obywateli. Uczyni to bez wahania. Nie testujcie naszej cierpliwości ani siły - ostrzegł wicepremier Rosji.

To jak PzD towarzyszu separatysto,teraz czas na Łotwę. A kiedy planujecie u nas zamianę złotówek na rubelki? Co wymyślicie aby wkroczyć? Kacapów ci u nas mało .Na tym forum 3,w kraju niewiele.Co będzie pretekstem do wkroczenia.? Kufajkę i gumofilce zachowam,a co będzie z mą żoną? U was są wspólne ,więc jak to będzie ? Politruk ,,zaślubi " ją z waszymi bohaterami wojennymi ? Zmarły bojownik muzułmański ma w niebie dziewice,wasi w realu cudze żony.I co wtedy ,wasi i ja będziemy rodziną ? Jasny gwint ,co się szykuje.
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA PÓŁNOC Nieruchomości zaprasza