Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Putin - Ukraina - Zagrożenie .

~kajtek niezalogowany
2 października 2014r. o 9:03
Pannazdzieckiem napisał(a): Ubika zapomniałeś dodać chazarze ;)

"Przypomniałeś" sobie chamski chadziarze, że Ubika czytywałeś ? :)
Ja natomiast, nie przypominam sobie, aby kiedykolwiek został ekranizowany ;)
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~Panna na tyldzie niezalogowany
2 października 2014r. o 9:12
Chyba nie był :)
211
skorn
8 października 2014r. o 16:38
http://www.rp.pl/artykul/29,1147478-Rosjanie-chca-postawic-pomnik--zameczonym-w-polskich-obozach-smierci-.html

fobiak bedzie zadowolny : )

<i>
~ niezalogowany
8 października 2014r. o 16:42
A z tego to już chyba nie :)

Działaniami Rosjan są zdziwione władze miasta, które zapowiadają, że najeźdźcom pomników się nie wystawia.

http://wiadomosci.onet.pl/krakow/rosjanie-chca-pomnika-w-krakowie-najezdzcom-pomnikow-sie-nie-stawia/9x764
2161
#fobiak nieaktywny
8 października 2014r. o 20:19
skorn napisał(a): http://www.rp.pl/artykul/29,1147478-Rosjanie-chca-postawic-pomnik--zameczonym-w-polskich-obozach-smierci-.html

fobiak bedzie zadowolny : )

skroniu, fobiak nie jest zwolennikiem stawiania pomnikow i modlenia sie do nich. ale jesli juz stoi to nie powinno sie go usuwac, niezaleznie komu ten pomnik wystawiono. czlowiek powinien byc konfrontowany nie tylko z pozytywnymi postaciami czy wydarzeniami ale i z tymi negatywnymi. fakty historyczne sa najwazniejsze, one musza byc. wole ten pomnik, bo o tych wydarzeniach prasa przedwojenna trabila dosc glosno, tamte pokolenie nie zaprzeczalo. lepszy ten pomnik niz to co sie dzieje za domem kultury, bo tam swieca wladze miasta fikcje. tak dlugo jak polscy historycy nie rzuca na stol chocby jeden fakt o tym, ze sauer przebywal pomieszczeniach ub tak dlugo bedzie to kopaniem nas po doopskach. juz nie jeden sie sprzedal niemcom zapominajac o tym, ze za swoje wlasne pieniadze, ktore mu niemiec wytargal. jakos nic nie slysze, ze strony siegburga co robili z polakami podczas wojny i zaraz po wojnie. ty sobie badz zgermanizowanym polakiem ja jednak zostaje chamem.
~ niezalogowany
8 października 2014r. o 20:30
fobiak napisał(a): ja jednak zostaje chamem.

Fisiu to przecież wszyscy wiemy, toż hameryke odkrył :P
~wiem co pisze niezalogowany
8 października 2014r. o 21:04
bedziemy swiatkami wojny, nasze pokolenie , pokolenie 30-40latkow bedzie musialo oddac krew za wolnosc kraju, juz wkrotce wybuchnie niewyobrazalna wojna nie tylko u nas , ale i w Europie, wojna ktora przyniesie wiele ofiar , zachod nam w niczym nie pomoze, bo sam bedzie toczyl walki o wyzwolenie. Bron biologiczna, to wlasnie od tego wszystko sie zacznie, pozniej nastapia bombardowania , jeden z krajow uzyje broni zaglady czyli atomowej

zadawajcie pytania, jeszeli macie jakies
pozdrawiam

2161
#fobiak nieaktywny
8 października 2014r. o 21:12
~wiem co pisze napisał(a): bedziemy swiatkami wojny, nasze pokolenie , pokolenie 30-40latkow bedzie musialo oddac krew za wolnosc kraju,

chyba jestes urzednikiem bo straszysz szarakow. my sie ciebie nie boimy ani wylansowanych przez scierwomedia. karierowicz za dyche.