Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Samotność

~DP niezalogowany
1 stycznia 2016r. o 20:03
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~DP niezalogowany
1 stycznia 2016r. o 20:15

wszystko kiedyś kończy się
14448
#sadwaters nieaktywny
1 stycznia 2016r. o 22:09
O tak, kiedyś na pewno.

~klucz-nick niezalogowany
2 stycznia 2016r. o 9:58
sadwaters napisał(a):
~klucz-nick napisał(a):
~ napisał(a):
~klucz-nick napisał(a):
sadwaters napisał(a):
~zakochana napisał(a):
~klucz-nick napisał(a):
Pannazdzieckiem napisał(a):
~zak,,na napisał(a): ... Chrzanisz az sie rzygać chce,to ,ze tak sie prowadzisz sprawia ,ze nie rozumiesz co to jest miłość ...

Amen Zakochana :)

Od siebie dodam , że krowa , która dużo ryczy , mało mleka daje :D

Miłego :)
a ja znam krowę(byka)co dużo ryczy i dużo mleka(śmietany)daje :)
Jakoś jestem dziwnie pewna ,ze o sobie piszesz ;)

Zakochana, on pewnie po prostu cierpi na przedwczesny wytrysk ;)
a może sama sprawdzisz jak jest z tym wytryskiem ?? zapraszam na randkę ze śniadaniem :*
A żonę do piwnicy :D
mam miłą ciepłą piwnicę dzwi normalne jak wejściowe w mieszkaniu sofa ze skóry barek tv więc ja mogę do piwnicy :P ja przetworów nie trzymam ani węgla :P

Nie ma gorszego s(...)syństwa, niż zdrada.
Albo się z tą żoną rozstań i wtedy ciupciaj sobie do woli, z kim i kiedy chcesz, albo bądź uczciwy.
Chyba, że klucz-nicku jest to jakaś chora prowokacja.
zdrady -były są i będą,dlatego ten kto tego nie spróbował nigdy nie będzie wiedział co może stracić(chodzi o dreszczyk emocji) :>
3004
#masi nieaktywny
2 stycznia 2016r. o 10:14
~klucz-nick napisał(a): zdrady -były są i będą,dlatego ten kto tego nie spróbował nigdy nie będzie wiedział co może stracić(chodzi o dreszczyk emocji) :>

Dreszczyk emocji powiadasz?

Zdrada to nic dobrego, niszczysz najsolidniejsze fundamenty i życie osoby, którą podobno "kochałeś..."

<b>elektrykabudowlana.pl</b>
~ niezalogowany
2 stycznia 2016r. o 10:58
Lepiej się rozstań,nie chcesz prawda?,żal tracić ciepłe domowe ognisko,kapciuszki,obiadki,wikt i opierunek,lepiej zdradzać a przed zoną grać lojalnego?
~~112 niezalogowany
2 stycznia 2016r. o 15:56
TĘPOLE ZDRADZAJĄ niszcząc komuś życie..., a czasami sobie...
~Koral niezalogowany
2 stycznia 2016r. o 17:09
masi napisał(a):
~klucz-nick napisał(a): zdrady -były są i będą,dlatego ten kto tego nie spróbował nigdy nie będzie wiedział co może stracić(chodzi o dreszczyk emocji) :>

Dreszczyk emocji powiadasz?

Zdrada to nic dobrego, niszczysz najsolidniejsze fundamenty i życie osoby, którą podobno "kochałeś..."

Zdrada to ludzka rzecz, nikt nie jest czyjąś własnością.
Kobiety często grają na uczuciach facetów, każą ich postem, to normalne, że facet wtedy idzie do innej.
Gdyby facet nie spełniał oczekiwań swojej partnerki w łóżku, to rzeczą oczywistą jest, że ta go zostawi i znajdzie sobie innego, albo po prostu będzie go zdradzać. To działa w dwie strony, jak ktoś myśli, że jest inaczej, to niech się nie żeni, bo z domu do pracy nie wyjdzie, tylko będzie pilnował żony.
A jakie są kobiety, to one same wiedza najlepiej.
Czy są nam wierne ?? ?? zapomnij :D :D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA PÓŁNOC Nieruchomości zaprasza