Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Samotność

~ niezalogowany
2 stycznia 2016r. o 18:24
Podpisuję się pod tym obiema rękoma.. Jak kochasz - nie krzywdzisz... Mnie mój mąż zdradzał a mi nawet do głowy nie przyszło odpłacić tym samym.. Nie muszę się zniżać do tego samego poziomu. Jeśli jestem z mężczyzną i obiecuję mu miłość to TYLKO jemu. Koniec i kropka...I mimo że nie zawsze jest np przy mnie (ze względu na wyjazd) to ma prawo oczekiwać że jestem tylko jego.. Bo jestem...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Koral niezalogowany
2 stycznia 2016r. o 18:33
Oczywiście, Panie mają rację, punkt pierwszy, a punkt drugi; jak ktoś ma wątpliwości niech odwoła się do punktu pierwszego.

Tylko jeszcze jedno, to jak Wy wszystkie kochacie swoich mężów, jak twierdzicie, że nie potraficie wybaczać?
To coś słaba jest ta wasza miłość.

Miłej nocy "wierne żony" ;)
~ niezalogowany
2 stycznia 2016r. o 18:38
I tu nie masz racji drogi przedmówco. Ja wybaczyłam. Mąż klął się na czym świat stoi że kocha tylko mnie, że od tej pory będzie najlepszym w świecie mężem ..itp.... Dałam szansę..Niestety nie wykorzystał jej...A kolejny taki sam błąd to już premedytacja, wtedy nie ma mowy o wybaczaniu komuś kto jest kłamliwy i perfidny
9478
#lia nieaktywny
2 stycznia 2016r. o 18:48
~Koral napisał(a): Oczywiście, Panie mają rację, punkt pierwszy, a punkt drugi; jak ktoś ma wątpliwości niech odwoła się do punktu pierwszego.

Tylko jeszcze jedno, to jak Wy wszystkie kochacie swoich mężów, jak twierdzicie, że nie potraficie wybaczać?
To coś słaba jest ta wasza miłość.

Miłej nocy "wierne żony" ;)

Dobre sobie :D
To kobieta ma wybaczyc zdrade no bo w koncu kocha wiec niech to udowodni, a ze facet poszedl w tango z inna to pokazal swoja milosc. Z tego wynika, ze kobieta ma kochac i wybaczac a facet to pan i wladca i wszystko mu wolno
~Koral niezalogowany
2 stycznia 2016r. o 18:59
~ napisał(a): I tu nie masz racji drogi przedmówco. Ja wybaczyłam. Mąż klął się na czym świat stoi że kocha tylko mnie, że od tej pory będzie najlepszym w świecie mężem ..itp.... Dałam szansę..Niestety nie wykorzystał jej...A kolejny taki sam błąd to już premedytacja, wtedy nie ma mowy o wybaczaniu komuś kto jest kłamliwy i perfidny

To znaczy, że nigdy Cię nie kochał, albo dałaś mu inny powód do takiego postępowania.
Nie wystarczy być, żyć obok siebie, potrzeba razem żyć, ale niestety jesteśmy zupełnie inni i jesteśmy egoistami.
Siedzisz z koleżanką, wchodzi mąż, a Ty zaczynasz pokazywać jaka Ty jesteś ważna i wiele innych podobnych scen.
Mojego kolegę, córka przywitała w drzwiach słowami skierowanymi do matki: Mamo już ten ch... przyszedł :D :D
Zapominacie o nas, wydzieracie się, szantażujecie, opluwacie, ciągle coś wymagacie, planujecie same i pod siebie, chcecie być wielbione i wychwalane, a co dajecie nam w zamian? "Miłość" w cudzysłowie. Przychodzi sąsiad to nawet nie musi prosić i już kawa stoi na stole, ale swój poprosi, to słyszy; a co tobie Pan Bóg rąk ci nie dał?:D:D
Więc co robi facet? Idzie do baru, nawet się kumplom nie wyżali, bo go wyśmieją, że oferma do potęgi n-tej :D, itd.........
:D :D ;)

Kochajmy się tak dalej i wymagajmy jak wyżej.

Miłej nocy, bo po żonę do baru muszę iść. ;) ;)
~ niezalogowany
2 stycznia 2016r. o 19:23
Współczuję Tobie i Twojej kobiecie skoro tak piszesz i takie masz doświadczenia... I fajna wymówka zdrady... Coś w stylu ,,bo zupa była za słona".. Już dziękuję za komentarz bo widzę że dyskusja di niczego nie prowadzi. Jak się komuś nie podoba to niech odejdzie a nie zdradza.Po co oszukiwać? Każdy wie gdzie są drzwi..
Dobrej nocy
~Koral niezalogowany
2 stycznia 2016r. o 19:38
~ napisał(a): Współczuję Tobie i Twojej kobiecie skoro tak piszesz i takie masz doświadczenia... I fajna wymówka zdrady... Coś w stylu ,,bo zupa była za słona".. Już dziękuję za komentarz bo widzę że dyskusja di niczego nie prowadzi. Jak się komuś nie podoba to niech odejdzie a nie zdradza.Po co oszukiwać? Każdy wie gdzie są drzwi..
Dobrej nocy

Nigdzie tu nie napisałem, że zdradzam żonę.

Pisałem, że zdrada to ludzka rzecz. Pan Bóg wcześniej stworzył kobietę i mężczyznę, a później Mojżesz Wykuł 10 znaków i je zinterpretował.
Teraz każdy stosuje je dla siebie.

9478
#lia nieaktywny
2 stycznia 2016r. o 20:39
~Koral napisał(a):
Nigdzie tu nie napisałem, że zdradzam żonę.

Pisałem, że zdrada to ludzka rzecz.

To po co w ogóle sie żeniłeś z takim nastawieniem? Na prawde uwazasz ze zdrada jest czyms normalnym? Czy jednak tylko walisz glupa? :D
Bo jak mozna niby kochac jedna osobe i z druga isc do lozka,to jest totalny brak szacunku i zwykle oszustwo.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza