Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Samotność

~Koral niezalogowany
3 stycznia 2016r. o 8:11
lia napisał(a):
Bo jak mozna niby kochac jedna osobe i z druga isc do lozka,to jest totalny brak szacunku i zwykle oszustwo.

To co piszesz, to tylko bezpodstawne oskarżanie innych, jednocześnie myśląc wyłącznie o sobie.
Ludzie sobie na wsi widły pożyczają, a Ty się nie chcesz nawet mężem podzielić? :D :D
Ponoć to nie mydło i więc się nie zmydli.
Ja moje żony nie wypytuję gdzie była, jak ona mi nie chce sama powiedzieć, to znaczy, że chce mieć swoją tajemnicę. I co ja mogę? Nawet w Watykanie mają tajemnice, a wszyscy ich za to szanują, więc czy się różni zwykły marny człowiek od faryzeuszy?

Na tym polega tolerancja, jak sam nie możesz komuś czegoś dać, a ktoś znajdzie to gdzieś indziej, to o co robić larum?
Jak nie potrafisz wybaczać i być tolerancyjny, nie potrafisz pogodzić się z wadami innej osoby, to nie możesz się wiązać z nikim. Oczywiście ta druga osoba powinna panować nad swoim zapędami, ale może mu się ktoś tak podobać, że się zapomni.
Po czasie zrozumie, że to tylko chodziło o jego wyobraźnię, a w rezultacie było podobnie jak ze swoim partnerem, niestety to coś się już zdarzyło, więc czy to powinno przekreślić wszystko co was wiązało? ;)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~za,,na niezalogowany
3 stycznia 2016r. o 9:54
~Koral napisał(a):
lia napisał(a):
Bo jak mozna niby kochac jedna osobe i z druga isc do lozka,to jest totalny brak szacunku i zwykle oszustwo.

To co piszesz, to tylko bezpodstawne oskarżanie innych, jednocześnie myśląc wyłącznie o sobie.
Ludzie sobie na wsi widły pożyczają, a Ty się nie chcesz nawet mężem podzielić? :D :D
Ponoć to nie mydło i więc się nie zmydli.
Ja moje żony nie wypytuję gdzie była, jak ona mi nie chce sama powiedzieć, to znaczy, że chce mieć swoją tajemnicę. I co ja mogę? Nawet w Watykanie mają tajemnice, a wszyscy ich za to szanują, więc czy się różni zwykły marny człowiek od faryzeuszy?

Na tym polega tolerancja, jak sam nie możesz komuś czegoś dać, a ktoś znajdzie to gdzieś indziej, to o co robić larum?
Jak nie potrafisz wybaczać i być tolerancyjny, nie potrafisz pogodzić się z wadami innej osoby, to nie możesz się wiązać z nikim. Oczywiście ta druga osoba powinna panować nad swoim zapędami, ale może mu się ktoś tak podobać, że się zapomni.
Po czasie zrozumie, że to tylko chodziło o jego wyobraźnię, a w rezultacie było podobnie jak ze swoim partnerem, niestety to coś się już zdarzyło, więc czy to powinno przekreślić wszystko co was wiązało? ;)
Otóż to ,jak ktoś znajdzie gdzie indziej,mnie się zdaje ,że znalazłam :)
9478
#lia nieaktywny
3 stycznia 2016r. o 10:18
Kazdy czlowiek jest egoistą to i ja nie bede sie wyrozniac :D Czlowiek nie jest rzeczą zeby mozna bylo sie nim dzielic, ale w odroznieniu od rzeczy i zwierząt potrafi myslec i pohamowac swoje zapedy. Wiekszosc zdrad predzej czy pozniej wychodzi na jaw a czlowiek potrafi przewidziec skutki swoich czynów i fakt to nie mydlo ale paskudztwem mozna sie zarazic. Na tym polega tolerancja, ze toleruje sie zdrade?Smiechu warte:D Tolerowac to ja moge bałaganiarstwo ale nie zdrade
Malzenstwo do czegos zobowiązuje, nikt nikomu nie każe brac slubu i nie pogrązaj sie juz Panie Koral :D
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
3 stycznia 2016r. o 10:21
Też tak myślę Lia :). Z autopsji wiem jak to boli. Zdrada i tchórzostwo jest gorsze od głupoty :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
9478
#lia nieaktywny
3 stycznia 2016r. o 10:24
Zdrada to nic innego jak glupota drugiej osoby, ktora mysli a moze sie uda ;)
~Koral niezalogowany
3 stycznia 2016r. o 10:27
lia napisał(a): Kazdy czlowiek jest egoistą to i ja nie bede sie wyrozniac :D Czlowiek nie jest rzeczą zeby mozna bylo sie nim dzielic, ale w odroznieniu od rzeczy i zwierząt potrafi myslec i pohamowac swoje zapedy. Wiekszosc zdrad predzej czy pozniej wychodzi na jaw a czlowiek potrafi przewidziec skutki swoich czynów i fakt to nie mydlo ale paskudztwem mozna sie zarazic. Na tym polega tolerancja, ze toleruje sie zdrade?Smiechu warte:D Tolerowac to ja moge bałaganiarstwo ale nie zdrade
Malzenstwo do czegos zobowiązuje, nikt nikomu nie każe brac slubu i nie pogrązaj sie juz Panie Koral :D

Ja tu się produkuję, uświadamiam, a Ona dalej swoje.
Zastanawiałem się nad zdradą, ale za leniwy jestem żeby sobie kogoś poszukać, a żadna na mnie nie chce sama wejść, więc muszę liczyć tylko na moją żonę. :D :D
A w sprawie chorób, to jak jesteś chory, czy chora to nie uprawiaj z nikim seksu zanim się nie wyleczysz, bo to rzeczywiście jest niewybaczalne.

Miłego dnia :*
9478
#lia nieaktywny
3 stycznia 2016r. o 10:36
~Koral napisał(a):
Zastanawiałem się nad zdradą, ale za leniwy jestem żeby sobie kogoś poszukać, a żadna na mnie nie chce sama wejść, więc muszę liczyć tylko na moją żonę. :D :D
A w sprawie chorób, to jak jesteś chory, czy chora to nie uprawiaj z nikim seksu zanim się nie wyleczysz, bo to rzeczywiście jest niewybaczalne.

To pozostaje mi tylko miec nadzieje, ze to tylko internetowe farmazony a w rzeczywistosci myslisz calkiem odwrotnie :]

Milego i owocnego :D
14448
#sadwaters nieaktywny
3 stycznia 2016r. o 10:38
~Koral napisał(a):
lia napisał(a): Kazdy czlowiek jest egoistą to i ja nie bede sie wyrozniac :D Czlowiek nie jest rzeczą zeby mozna bylo sie nim dzielic, ale w odroznieniu od rzeczy i zwierząt potrafi myslec i pohamowac swoje zapedy. Wiekszosc zdrad predzej czy pozniej wychodzi na jaw a czlowiek potrafi przewidziec skutki swoich czynów i fakt to nie mydlo ale paskudztwem mozna sie zarazic. Na tym polega tolerancja, ze toleruje sie zdrade?Smiechu warte:D Tolerowac to ja moge bałaganiarstwo ale nie zdrade

Koral - bije z Ciebie potworna niedojrzałość emocjonalna.
Nie dorosłeś ani do związku, ani tym bardziej do małżeństwa.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza