Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Cezary Przybylski
BolecFORUM Nowy temat

kaczka po pekińsku w Ha-noi

~~Szarobura Surfinia niezalogowany
15 grudnia 2018r. o 19:41
kilka lat temu poruszyłem temat kaczki w Hanoi, że robią danie z udźca indyka.
Dzisiaj spróbowałem zaryzykować , ale to co zastałem to szok. Kaczkę robią już chyba z wieprzowiny. Proponuję się skoncentrować nad tym co jecie mimo, że smakuje.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
15429
#piotrek2 nieaktywny
16 grudnia 2018r. o 11:12
Co to jest? Po stawie pływa i kaczka się nazywa.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Pszeniczny Sumak niezalogowany
16 grudnia 2018r. o 19:37
~~Szarobura Surfinia napisał(a): kilka lat temu poruszyłem temat kaczki w Hanoi, że robią danie z udźca indyka.
Dzisiaj spróbowałem zaryzykować , ale to co zastałem to szok. Kaczkę robią już chyba z wieprzowiny. Proponuję się skoncentrować nad tym co jecie mimo, że smakuje.[/c

i co z tego wynika,że wieprzowina tańsza od dania z tego co chodzi po oborniku.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Białawoszary Oczar niezalogowany
17 grudnia 2018r. o 13:15
~~Szarobura Surfinia napisał(a): kilka lat temu poruszyłem temat kaczki w Hanoi, że robią danie z udźca indyka.
Dzisiaj spróbowałem zaryzykować , ale to co zastałem to szok. Kaczkę robią już chyba z wieprzowiny. Proponuję się skoncentrować nad tym co jecie mimo, że smakuje.

Ja bym się cieszył ze nie z psa ;)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Ognistorudy Pomidor niezalogowany
17 grudnia 2018r. o 13:31
~~Białawoszary Oczar napisał(a):
~~Szarobura Surfinia napisał(a): kilka lat temu poruszyłem temat kaczki w Hanoi, że robią danie z udźca indyka.
Dzisiaj spróbowałem zaryzykować , ale to co zastałem to szok. Kaczkę robią już chyba z wieprzowiny. Proponuję się skoncentrować nad tym co jecie mimo, że smakuje.

Ja bym się cieszył ze nie z psa ;)


a jestes pewny ze to nie pies? skad wiesz, jak on smakuje?
bo ze geslerowa wie jak smakuje gowno, to chwali sie tym w kazdym programie...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Staroróżowa Nasturcja niezalogowany
17 grudnia 2018r. o 16:27
Ale kogoś serce boli.Z tego co często widuje to kelnerki wręcz fruwają tam z "kaczkami"jako głównym daniem.Czy tych wszystkich spożywajacych to ludzi masz za nierozgarniętych?Niedrogie i dobre.Jedno jest pewne-jest z mięsa a ja jak pozostali jem bo mi smakuje nawet jakby miało być z nutrii,byle bym o tym nie wiedział.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Srebrnobiała Tibuchina niezalogowany
17 grudnia 2018r. o 16:33
Tam wszystko smakuje jednakowo i podobnie pachnie. A woku króluje glutaminian sodu.Bywałem, później się wyleczyłem.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Maciej Małkowski
REKLAMA Anna Zug!