Żurek domowy z ziemniaczkami. Zawsze robiłam ogólnie żurek osobno i dodaktowo gotowałam do niego ziemniaczki. Od jakiegoś czasu jednak jak nie mam ochoty na gotowanie podwójne to po prostu lubie dodać pokrojone ziemniaczki do samego żurku
Jest smaczniej no i można sobie to podgrzać po 2-3 dniach :)
~~Amciu amciu niezalogowany 6 kwietnia 2017r. o 12:14
Mogę polecić różnorakie mięsiwo pieczone ( także gotowe pulpety, bywa również drób i kiełbasa ) z Brico Marche, stoisko mięsne, do tego można także zakupić ziemniaczki i jakąś surówkę, ceny są - tak myślę - przystępne.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.