Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Gerresheimer zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Bronią swojej szkoły
~~Obcy niezalogowany
7 lutego 2017r. o 15:51
Taka zadziorna RRR :>
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Rr niezalogowany
7 lutego 2017r. o 16:14
Obcy! A co lubisz takie? Przykro mi jestem zajęta ;-)
~~gośç niezalogowany
7 lutego 2017r. o 16:22
Wy zamiast szkoły ratować to wy o zielonym gadacie.Wójt nie będzie zadowolony.
~~Obcy niezalogowany
7 lutego 2017r. o 16:35
Szkoda ;(
~~Obcy niezalogowany
7 lutego 2017r. o 16:39
~~Rr napisał(a): Obcy! A co lubisz takie? Przykro mi jestem zajęta ;-)

Noo Świetna jesteś :P
~~y niezalogowany
7 lutego 2017r. o 16:46
~~Rr napisał(a): A nową szkołę wybudowano 8 lat temu ;-) Moje dziecko chodzi do tej szkoły 4 rok i jestem rodzicem, który interesuje się jego edukacj...widzę, że w przeciągu kilku ostatnich lat dużo się zmieniło, są nowi nauczyciele i poziom nauczania wzrósł. To co było już nie wróci, ważne co przed nami i naszymi dziećmi. Szkoła zyskała w ostatnich latach i wyniki są lepsze.

Czyżby osiem lat temu nie było szkoły podstawowej w Tomisławiu ;)
~~Nowogrodziec niezalogowany
7 lutego 2017r. o 16:48
~~Kora napisał(a): Właśnie,jeszcze jedna kwestia.Pan wójt od ponad20(?) lat urzędowania obiecuje w Tomislawiu świetlicę wiejską-a to nie ma w planie zagospodarowania przestrzennego,a to nie ma działki, a to działka okazuje się zalewowa a to trzeba kupić od właściciela prywatnego.Uff!Jak się zbliżał czas wyborów,Pan wójt zaprosił Radę Sołecką na spotkanie z projektantką i pokazał prezentacje.Kakao będzie piękna i funkcjonalna świetlica!Już zaczęliśmy się kłócić,czy scena mobilna, czy stała.No i po co?Świetlicy jak nie było tak nie ma.Pan wójt wygrał wybory!

A z kim niby miał przegrać jak nie było kontrkandydata.Chętnie wymienimy waszego Wójta na naszego burmistrza.
~~Grześ niezalogowany
7 lutego 2017r. o 16:57
~~Obcy napisał(a):
~~Rr napisał(a): Obcy! A co lubisz takie? Przykro mi jestem zajęta ;-)

Noo Świetna jesteś :P

Mi tez się podoba Ladna jest slodka buzie ma
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.