Zastosowana autokorekta
~~jadzia napisał(a): Odbierając władzę PiSowi zawsze będę bezkompromisowa. Nie chcę już nigdy oglądać ich uśmiechniętych mord. Ani po wyborach samorządowych, ani europejskich, ani prezydenckich. Najmniejszy sukces wykorzystają, by się wzmocnić i odbudować. Ten bieg dopiero się zaczął, a naszym zakupczynym obowiązkiem jest dobiec do końca.Zastosowana autokorekta
~~Jaskrawoczerwona Słonecznica napisał(a):Ktoś napisał: ~~jadzia napisał(a): Odbierając władzę PiSowi zawsze będę bezkompromisowa. Nie chcę już nigdy oglądać ich uśmiechniętych mord. Ani po wyborach samorządowych, ani europejskich, ani prezydenckich. Najmniejszy sukces wykorzystają, by się wzmocnić i odbudować. Ten bieg dopiero się zaczął, a naszym zakupczynym obowiązkiem jest dobiec do końca.Zastosowana autokorekta
Gratuluję uśmiechniętej Trzeciej Zmiany..
~~jadzia napisał(a): Odbierając władzę PiSowi zawsze będę bezkompromisowa. Nie chcę już nigdy oglądać ich uśmiechniętych mord. Ani po wyborach samorządowych, ani europejskich, ani prezydenckich. Najmniejszy sukces wykorzystają, by się wzmocnić i odbudować. Ten bieg dopiero się zaczął, a naszym zakupczynym obowiązkiem jest dobiec do końca.Zastosowana autokorekta
~~Jaskrawoczerwona Słonecznica napisał(a): Życzę młodym żeby nauczyli się pracować .
A nie tylko czekać na przelewy socjalu.