~Maja napisał(a): Iwetka20 królową zbioru prawdziwka.Gratuluję piękne grzybki:*
~ napisał(a):iwetka20 napisał(a): To popatrz na to Karmelko[img=1347706410_hrkhhxk.jpg]Dopisane 15.09.2012r. o godz. 12:55:I jeszcze to bo nie zmiescilo sie na stole. A prawdziwkow naliczylam 140[img=1347706556_vwneic9.jpg]Dopisane 15.09.2012r. o godz. 12:59:[img=1347706696_9s3kq7q.jpg][img=1347706722_6mw9rk4.jpg][img=1347706755_uy99kic.jpg]Dopisane 15.09.2012r. o godz. 13:01:To popatrz na to Karmelko[img=1347706902_yakhd75.jpg]
oddawaj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
lj napisał(a):~ napisał(a):iwetka20 napisał(a): To popatrz na to Karmelko[img=1347706410_hrkhhxk.jpg]Dopisane 15.09.2012r. o godz. 12:55:I jeszcze to bo nie zmiescilo sie na stole. A prawdziwkow naliczylam 140[img=1347706556_vwneic9.jpg]Dopisane 15.09.2012r. o godz. 12:59:[img=1347706696_9s3kq7q.jpg][img=1347706722_6mw9rk4.jpg][img=1347706755_uy99kic.jpg]Dopisane 15.09.2012r. o godz. 13:01:To popatrz na to Karmelko[img=1347706902_yakhd75.jpg]
oddawaj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Te grzyby wyglądają jak ze skupu, podczyszczone i na sprzedaż. Na własny użytek wypadałoby jednak sprawdzić czy nie są robaczywe... Dodatkowo prawdziwek w większości pierwsza klasa, którą opłaca się sprzedawać, do jedzenia i zapasów to w sumie tylko III klasa starcza (z wyjątkiem marynaty)
W ogóle właśnie wróciłem z lasu i nazbierałem ok 15 kani. Będzie obiadek jutro
lj napisał(a): no to indywidualna decyzja. Ja jak chodziłem na grzyby to zawsze I i II klase sprzedawałem a III na susz na święta. Starczało dla nas i połowy rodziny