falco napisał(a):[img=1416850746_lf4lzp8.jpg]~Propozycja napisał(a): Może Bolecnauci stworzą w Bolesławcu" listę wstydu". Wg kryterium:I tu racja na 100%
Najbardziej arogancki i nieodpowiedzialny polityk w Bolesławcu i powiecie bolesławieckim.
Wpisujcie nazwiska.
Ja podam pierwsze: Piotr Roman
nie wiem czy ''nieodpowiedzialna'' ale na pewno ''odpowiedzialna'' za kilka spraw w Bolesławcu... ;)
jeśli chodzi o ''arogancję''to na pewno... :D
nr.2 Piestrak -Babijczuk
falco napisał(a):[img=1416850746_tp6l6ty.jpg]~Propozycja napisał(a): Może Bolecnauci stworzą w Bolesławcu" listę wstydu". Wg kryterium:I tu racja na 100%
Najbardziej arogancki i nieodpowiedzialny polityk w Bolesławcu i powiecie bolesławieckim.
Wpisujcie nazwiska.
Ja podam pierwsze: Piotr Roman
nie wiem czy ''nieodpowiedzialna'' ale na pewno ''odpowiedzialna'' za kilka spraw w Bolesławcu... ;)
jeśli chodzi o ''arogancję''to na pewno... :D
nr.2 Piestrak -Babijczuk
~ napisał(a):~Ja napisał(a): Wstydem jest to że wogule ten człowieczek jest nie tylko prezesem ale tez przewodniczącym rady powiatu.
dupa mu sie przykleiła do stołka ot i cały ambaras :/
~ napisał(a):" OCH KAROL" jak w tej piosence ( po trupach a do celu) w przenośni do kasy.~ napisał(a):~Ja napisał(a): Wstydem jest to że wogule ten człowieczek jest nie tylko prezesem ale tez przewodniczącym rady powiatu.
szwindel !!
~ napisał(a):" OCH KAROL" jak w tej piosence ( po trupach a do celu) w przenośni do kasy.~ napisał(a):~Ja napisał(a): Wstydem jest to że wogule ten człowieczek jest nie tylko prezesem ale tez przewodniczącym rady powiatu.
szwindel !!
~Goran napisał(a): Jak jest za dużo na głowie, to później są takie sposoby odreagowywania od stresu. A jak to się kończy ? Kacem moralnym i bólem głowy. ;)ludzie nie zajmujcie się tym bydlem!!!!!
Szczerze mówiąc, nie polecam.
~ napisał(a):~Ja napisał(a): Wstydem jest to że wogule ten człowieczek jest nie tylko prezesem ale tez przewodniczącym rady powiatu.