~dziunia napisał(a): :P Jolu,toż to filia chłopaków z Tesco.. :) :) Kornel,Karol..i jego pracownicy odwalają kawał dobrej roboty.. :P zarówno w tesco,jak i na "rogu"... :P
~W tesco najlepiej niezalogowany 18 września 2014r. o 19:20
Ja dziś byłem strzyżony w Tesco przez moją ulubioną fryzjerkę i jak zwykle jestem mega zadowolony. Byłem dziś chyba jako ostatni, bo o spieszyła się na zebranie, a mimo to jak zwykle nie zawiodła :) Tą drogą jeszcze raz dzięki i polecam ! :)
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.