Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Śmierć na drodze
~Żołnierz niezalogowany
28 września 2016r. o 18:42
Ja sam jeżdżę ta drogą i się boję to prawda że niektórzy się tak spieszą ze szok wyprzedzają przed zakrętem brak słów ja mówię kto szybko jeździ tego wolno niosą. Oby Bóg czuwał nad tymi co jeżdżą rozważnie.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~P.Sz. niezalogowany
28 września 2016r. o 19:18
Czasem zdarza mi się jeździć rowerem tą trasą do jednostki i za każdym razem czułem oddech śmierci kiedy rozpędzone auto do 150km/h wyprzedza mnie na trzeciego... czy ja mam na plecach naklejkę zabij mnie?!!!
Dobra fura nie zwalnia z myślenia! !!
Kondolencje dla rodziny ofiary
~Hipi niezalogowany
28 września 2016r. o 20:54
Kondolencje dla Rodziny.
To napewno był nieszczęśliwy wypadek.Jeszcze nie znacie faktów a już wszystkich oceniacie jako grupę.Darujcie sobie w takim momencie obrażania wojskowych i ustalania całego wypadku sprawa jest badana .
A wypadek może spowodować nawet kierujący z prędkością 50km/h .
~Hipi niezalogowany
28 września 2016r. o 20:55
Kondolencje dla Rodziny.
To napewno był nieszczęśliwy wypadek.Jeszcze nie znacie faktów a już wszystkich oceniacie jako grupę.Darujcie sobie w takim momencie obrażania wojskowych i ustalania całego wypadku sprawa jest badana .
A wypadek może spowodować nawet kierujący z prędkością 50km/h .
~Malina niezalogowany
28 września 2016r. o 21:19
Ten kto tędy nie jeździ niech milczy...prawda jest jedna po 15.30 jest jeden wyścig szczurów do domu...
~Malina niezalogowany
28 września 2016r. o 21:21
Apeluję o kontrolę nieoznakowanymi autami szanowna Policjo :-)
2945
Mgosia
28 września 2016r. o 21:25
Posiadają dewoty przed kompem i z góry wiedzą co jak i kto .
Często obserwuje tych co jeżdżą skrzypiącymi ruinami i jakoś wcale nie ograniczają przez to prędkości, a wręcz przeciwnie . Po co chrzanić i szukać na siłę tych co mogliby być winni, a nie są. Jak zaczniemy iść tym tokiem rozumowania to wszyscy zaczniemy na siebie patrzeć jak na potencjalnych zabójców. Lepiej niech każdy baczniej zacznie przyglądać się własnemu postępowaniu (jeżdżeniu) i jeśli jest złe niech coś z tym zrobi .

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
~Osa niezalogowany
28 września 2016r. o 22:21
A co to za pojazdy były?? Dokładnie??
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA CER-FAR zaprasza
REKLAMA Zapraszamy