~Gorat napisał(a):
Bolesław przytacza niusy sprzed 7 lat! i inne z tym związane komentarze w mediach. Wiele potem się zadziało i sprawa została wyjaśniona. Nie było podejrzanych, oskarżonych, nie było wyroków. Wy jednak jako przeciwnicy polityczni Ziemi Bolesławieckiej próbujecie wiązać to z Ziemią Bolesławiecką, wyborami i kandydatem na prezydenta. A to już pomówienie. Sprawa w trybie wyborczym zarówno Falco jak i Bolesława jest kwestią czasu. Poznamy wówczas wasze nazwiska , nazwiska "bohaterów". Do zobaczenia, tym razem bez masek.
O ile wiem to sprawa nigdy nie została wyjaśniona, oczywiście można uznać że to co się wydarzyło jest tylko sposobem prowadzenia biznesu, jednak takie styki władzy i bizneu są raczej w republice bananowej, nie Europie.
Poza tym nikt niczego nie wiąże z ziemią, tylko ziemia sama się ze sprawą związała w momencie głosowania za uchwałą przez jej radnych.
I Gorat możesz "grozić" osobom o tym mówiącym, ale to tylko świadczy o tym, że coś mogło być na rzeczy. Ja przynajmniej nie słyszałem, aby któraś gazeta wycofała się ze swych artykułów.