Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Orange zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Andrzej Dutkowski zaprzysiężony
~ niezalogowany
12 listopada 2014r. o 23:07
~ napisał(a): Po wpisach widać że jest człowiekiem skutecznym bo ma politycznych wrogów a wrogów mają ludzie skuteczni

Otóż po wpisach widać również, że wielu wyborców ma już dość tego Pana (albo ogółu trzymającego pieczę nad konkretnymi działaniami, które podejmowane są w Gminie). Nie trzeba zagłębiać się tu w nadmierną interpretację wypowiedzi, bowiem przekaz wielu z nich jest jasny. Celem wójta nie powinno być robienie sobie wrogów (a może się mylę?) poprzez swoją (domniemywaną) skuteczność. Może to właśnie patrzenie na nieporadność (a nie skuteczność) wzbudza chęć zmian?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Mieszkaniec niezalogowany
13 listopada 2014r. o 9:12
Pan Dutkowski dostał dużo w spadku, a czy potrafił to wykorzystać? Zaprzepaścił 4 lata, nic konkretnego nie zrobił. Brak mu charyzmy, zdecydowania i planu. Szkoda Gminy i jej mieszkańców.
~ niezalogowany
13 listopada 2014r. o 10:13
Jak widać ktoś nie może się pogodzić z tym, że pan Zatylny ma poparcie wyborców. Niszczenie nocą jego banerów wyborczych może przynieść zgoła inne skutki niż tego oczekują... wstyd mi za ludzi tak postępujących!!
~ niezalogowany
13 listopada 2014r. o 13:06
Poparcie ma jeden i drugi, zobaczymy kogo zechcą mieszkańcy pewnie wygrana będzie niewielką różnica głosów.
~xxxx niezalogowany
13 listopada 2014r. o 16:02
Jestem mieszkanką gminy Bolesławiec i nie jestem zadowolona z poczynać tego Pana. W niedawnym czasie Pan Dutkowski zlikwidował pracownię muzyczną w jednej ze wsi. Co z osobami które uczęszczały tam na zajęcia?? Nikt się z nimi nie liczył, z pasją, talentem....szkoda że w gminie nie szanuje się wartości związanych z kulturą i sztuką. A szczególnie w tej wsi...bo Pan wójt słucha nie tych osób których powinien...szkoda. Na pewno nie zagłosuje na tego Pana, potrzeba zmian...
~ niezalogowany
13 listopada 2014r. o 16:24
Pan Dutkowski pewnie jest porządnym człowiekiem.ale czy z tego powodu mamy pozwolić,żeby za obecnego wójta rządzili niekompetentni pracownicy,czy możemy tolerować ich arogancję,czy możemy im pozwolić na komfortową pracę w urzędzie,dlatego.że wójt jest dobry......nie - nie zgadzam się -wójt jest po to,żeby w gminie działo się coraz lepiej , a urzędnicy, pracowali dla nas,a nie dla kolesiów,żeby prawo i rozum,nie przeszkadzało w podejmowaniu decyzji. Dlatego myślę.że czas na zmiany,,,,daję szansę Zatylnemu.
~... niezalogowany
13 listopada 2014r. o 16:34
Za parę dni wybory i wygrany niech sobie weźmie do serca powyższe uwagi bo tylko na tym skorzysta, mamy piękne inwestycje w gminie ale nie zapominajmy o kulturze dla ludzi i w urzędzie. Przewietrzmy urząd :>
~ niezalogowany
13 listopada 2014r. o 16:36
~ napisał(a): Pan Dutkowski pewnie jest porządnym człowiekiem.ale czy z tego powodu mamy pozwolić,żeby za obecnego wójta rządzili niekompetentni pracownicy,czy możemy tolerować ich arogancję,czy możemy im pozwolić na komfortową pracę w urzędzie,dlatego.że wójt jest dobry......nie - nie zgadzam się -wójt jest po to,żeby w gminie działo się coraz lepiej , a urzędnicy, pracowali dla nas,a nie dla kolesiów,żeby prawo i rozum,nie przeszkadzało w podejmowaniu decyzji. Dlatego myślę.że czas na zmiany,,,,daję szansę Zatylnemu.

Dostałem dzisiaj jego ulotkę z listem. Tam dopiero są bzdury. Pokaż chłopie co zrobiłeś jako radny , bo coś cieniutko z osiągnięciami.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Gerresheimer zaprasza