~~Bez nicka napisał(a): Ale ja jestem spokojny. Opluł się tu tylko ,,znajomy Jasia''
Tylko dlatego że Jan obnażył Lucjana że to co zrobił Lucjan to plagiat a to jest nieuprawnione przypisanie sobie cudzej własności.
I jest karalne czyli taki Lucjan może być karany grzywną lub wykrokiem nawet więzienia.
~~znajomy Lucka napisał(a): Takie coś jak Lucjan mi jest obojętne bo wyznaję zasadę że są przypadki że czegoś lepiej nie ruszać .
Gdzie tu jednak jakaś nienawiść? TO JEST TYLKO OPISANIE FAKTU JAKI ZAISTNIAŁ .
W tym przypadku Lucjan jest złodziejem . Kropka
Podobną sprawę miał chyba jakiś poseł czy posłanka kiedy w swojej pracy nie zaznaczyła że to cytaty i sprawa skończyła się w sądzie gdzie ten ktoś przegrał.
Więc taki Lucjan powinien przynajmniej przeprosić za próbę wprowadzenia w błąd czytających.
~~Lecz prawda napisał(a): Pana, który przed chwilą zadzwonił do mojej Kancelarii i spytał czy możliwe jest ponowne liczenie głosów w całej Polsce, przepraszam za to, że parsknąłem śmiechem do telefonu. To było silniejsze ode mnie. Proszę jeszcze raz zadzwonić, i ja wtedy grzecznie wytłumaczę, że to jest niemożliwe i cały ten pomysł jest śmieszny i ośmiesza on oraz dyskwalifikuje osoby, które z tym pomysłem wyskakują. Nawet nie chcę wiedzieć co to za osoby, i proszę mi nie opowiadać o nich, bo to żenujące po prostu jest. Wybory prezydenckie zakończyły się, wynik jest taki, że wygrał Karol Nawrocki i wrogowie Polski nie zdołają obalić tego wyniku, bez względu na to jak bardzo zaciskali by swe piąstki i tupali nóżkami :) Wszystko będzie dobrze. Niech żyje Polska
Skopiowane ::::::]]
~~znajomy Lucka napisał(a): Dlatego piszę że taki Lucjan mnie nic nie obchodzi. Nie doczytałeś?
Faktem jednak jest to że Lucjan dokonał kradzieży . Rozumiesz to czy zaciśnięte poślaki ci na to nie pozwalają?
Lucjan skopiował i przekazał dalej czyjś tekst nie zaznaczając że jest to cytat a więc jest to plagiat i kradzież. Bo chyba nie pisał do właściciela tego materiału z prośbą o możliwość publikacji. Jesteś w stanie udowodnić że pisał?
Kogo powinien przepraszać?
Wszystkich tutaj za próbę oszukania wszystkich którzy to czytali.
~~Znam cię na wylot napisał(a): ~~znajomy Lucka napisał(a): Dlatego piszę że taki Lucjan mnie nic nie obchodzi. Nie doczytałeś?
Faktem jednak jest to że Lucjan dokonał kradzieży . Rozumiesz to czy zaciśnięte poślaki ci na to nie pozwalają?
Lucjan skopiował i przekazał dalej czyjś tekst nie zaznaczając że jest to cytat a więc jest to plagiat i kradzież. Bo chyba nie pisał do właściciela tego materiału z prośbą o możliwość publikacji. Jesteś w stanie udowodnić że pisał?
~~znajomy Lucka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Znam cię na wylot napisał(a): ~~znajomy Lucka napisał(a): Dlatego piszę że taki Lucjan mnie nic nie obchodzi. Nie doczytałeś?
Pisząc tekst że Lucjan cię nie obchodzi .:]]
To możesz opowiedzieć dzieciom w żłobku ( w przedszkolu już rozumieją ) , więc odpuść sobie człowieka który Cię nie interesuje .:]]
Dlaczego ty nie odpuścisz tylko bawisz się w obrońcę nie tyle uciśnionego tylko złodzieja?
Dlaczego sam Lucjan się nie zaloguje i nie wytłumaczy co nim kierowało?
Jasne że on mnie nie obchodzi ale ciebie jak widzę nawet bardzo.