Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Dolny Śląsk rowerem
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Doładowanie omyłkowe telefonu zamiast sobie

~Zbyszek P niezalogowany
18 stycznia 2012r. o 19:38
W ubiegłym roku przez pomyłkę doładowałem telefon innej osobie bo pomyliłem jedną cyfre i ten ktoś do dzisiaj nie chce oddać doładowania.Firma OPRANGE której zgłosiłem fakt umyła ręce .czy ma ktoś pomysł na odzyskanie doładowania telefonu?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
434
#jezuss nieaktywny
18 stycznia 2012r. o 19:47
firma Orange nic do tego nie ma. to jest twoja sprawa jaki numer telefonu doładowujesz. popełniłeś błąd i nie przypuszczam abyś odzyskał pieniądze.
radze pogodzić się z sytuacją.
~rafi niezalogowany
18 stycznia 2012r. o 19:54
dokładnie miałem taką sytucję i tak jak kolega pisze musiałem się z tym pogodzić,aż mnie teraz ściska 50 dych poszło
3145
#hemi nieaktywny
18 stycznia 2012r. o 19:56
ja bym nawet nie robił z siebie posmiewiska i nie zgłaszał tego operatorowi!! to nie operatora wina,ani nie własciciela pomylonego telefonu,że sie zaje...eś!! :|
To tak jakbys wysłał smsa do kogos innego-pomyłka i tyle.

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
~zombi niezalogowany
18 stycznia 2012r. o 19:59
już sobie zrobil pośmiewiską zakładając taki temat
3145
#hemi nieaktywny
18 stycznia 2012r. o 20:06
ja raz mocno wk...y wysłałem smska do znajomego,który wisiał mi kasę,i generalnie co słowo to urwał i albo inny wuj ,były tego całe pęczki,a wysyłając eska też sie pomyliłem,z tym,że nie o cyferke tylko o jedna pozycje w ksiązce telefonicznej i sms zamiast pójść do kumpla -ściemniacza to poszedł to szefa...nie ma to jak je same pierwsze trzy literki...
Ale miałem zonka rano jak sie dowiedziałem od progu w pracy,że niech mnie tylko szef dopadnie,że jak mogłem go tak zwyzywać!! :D

jak to sie mówi "szithepens":D

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
3754
#iwetka20 nieaktywny
18 stycznia 2012r. o 20:12
Nieźle :D
~zacofany moher niezalogowany
18 stycznia 2012r. o 20:20
hemi napisał(a): ja raz mocno wk...y wysłałem smska do znajomego,który wisiał mi kasę,i generalnie co słowo to urwał i albo inny wuj ,były tego całe pęczki,a wysyłając eska też sie pomyliłem,z tym,że nie o cyferke tylko o jedna pozycje w ksiązce telefonicznej i sms zamiast pójść do kumpla -ściemniacza to poszedł to szefa...nie ma to jak je same pierwsze trzy literki...
Ale miałem zonka rano jak sie dowiedziałem od progu w pracy,że niech mnie tylko szef dopadnie,że jak mogłem go tak zwyzywać!! :D

jak to sie mówi "szithepens":D

Rozwiązanie tej sytuacji jest bardzo proste: nigdy nikogo nie wyzywaj. Jeśli masz do kogoś pretensje - powiedz mu to grzecznie i dobitnie. Zło urodzi tylko zło - co z Twej opowiastki też wynika.

Do osoby, którą przez pomyłkę doładowałeś też wystarczałoby wysłać SMS z wyjaśnieniem. Normalny człowiek po prostu doładowałby Twój numer tą samą sumą i już. A tak być może nawet nie wie, komu zawdzięcza "prezent".
Kiedyś doładowałem ciotce-emerytce konto, a gdy zadzwoniłem ta stwierdziła, że chyba dostała prezent od Ery, bo ma dodatkowe pieniądze na koncie nie wiadomo skąd.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMARaport BIK