Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Doładowanie omyłkowe telefonu zamiast sobie

~Maja niezalogowany
18 stycznia 2012r. o 20:24
Mam dla Ciebie rozwiązanie. Kup sobie drugie doładowanie :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~inteligent niezalogowany
18 stycznia 2012r. o 20:27
~zombi napisał(a): już sobie zrobil pośmiewiską zakładając taki temat
Jak twierdzisz że zrobił pośmiewisko z siebie to pisz posty jako zarejestrowany bolecnauta a nie się wymądrzasz.Tu się kłania nasza uczciwość i chciwość polaków rozumiesz teraz do czego zmierzam.Nic dziwnego że słyniemy w niemczech ze złodziejstwa !! !! !!
~ niezalogowany
18 stycznia 2012r. o 20:30
~Maja napisał(a): Mam dla Ciebie rozwiązanie. Kup sobie drugie doładowanie :)
Bardzo śmieszne
~Selena Gomez niezalogowany
18 stycznia 2012r. o 20:36
Ciekawe jak to zrobiłeś. Ja doładowywałem ORANGE i nigdy nie musiałem wpisywać swojego telefonu i tym bardziej nie można było się pomylić. Można doładować komuś telefon ze swojego i faktycznie trzeba wpisać numer, no ale wtedy nie można mówić że sobie doładowywałeś.
A może używasz jakiś dziwnych sposobów na doładowanie, np. przez bankomat czy cuś?? Ale tam trzeba dwukrotnie wpisać numer telefonu czyli potwierdzić. Nie wiem jak to zrobiłeś.
A może doładowujesz komuś telefon za sex foty?? :D
~ niezalogowany
18 stycznia 2012r. o 20:45
Istnieje coś takiego mądralo jak doładowanie przez internet ,musisz pojąć to co piszesz.A jeżeli piszesz cuś to pisze się cóś
5799
CZARNULA83
18 stycznia 2012r. o 20:47
Podać Ci swój numer to też mi doładujesz :P :P :P :D :D :D
~ niezalogowany
18 stycznia 2012r. o 20:51
~inteligent napisał(a):
Jak twierdzisz że zrobił pośmiewisko z siebie to pisz posty jako zarejestrowany bolecnauta a nie się wymądrzasz.Tu się kłania nasza uczciwość i chciwość polaków rozumiesz teraz do czego zmierzam.Nic dziwnego że słyniemy w niemczech ze złodziejstwa !! !! !!
odezwał się zarejestrowany mądrala
3145
#hemi nieaktywny
18 stycznia 2012r. o 20:55
~inteligent napisał(a):

anonim opieprza kogoś,że pisze jako niezalogowany:D

Byłem kiedyś na szkoleniu w łodzi,mieszkałem w jednym pokoju z
jednym gościem przez 2 tyg,spoko było,kulturka,czas rozjazdów,on z mazur ja ...no stąd:D
Idziemy na pkp a on mówi,zebym mu pożyczył 50 zł na bilet bo braki na koncie ( a był 30.10),a kasę odda w prosty sposób:po prostu zasili mi konto w telefonie za 50 zł (wtedy jeszcze miałem tel na kartę).Spoko:)Proste i sensowne.I co?? mijają 3 lata...

morał: obca osoba ma głęboko w poważaniu twe prosby o zwrot kasy,ma gratisa od ciebie i tyle:(

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA Nowe mieszkania w Bolesławcu