Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

100 konkretów na 100 dni

~~socjolog z zamiłowania niezalogowany
20 maja 2025r. o 18:08
Dla jednego pasją jest muzyka dla innych zbuchać nieletnie dziewczę i spierd///ić przed alimentami.
Jeden zbiera znaczki bo stać go na to a inny złom bo co może robić patologiczny element by przeżyć? .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Jaskraworóżowy Dzwonek niezalogowany
20 maja 2025r. o 21:06
~~ napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Jaskraworóżowy Dzwonek napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ napisał(a): Ja pierdzielę!!!! Orlen mi dopłacał do rachunku za prąd? Kur///wa jakoś tego nie widziałem po ich wysokościach.

Tępy chłopie jesteś bardzo. Dopłacał Turonowi. Ile klas szkoły podstawowej skończyłeś? Z Twoich wypowiedzi, że masz niepełna podstawówkę bez obrazy oczywiście.
Bez obrazy tępy chłopie . A z czego to Tauronowi dopłacał ?
Czy czasem nie z zysków na sprowadzonym ruskim paliwie które sprzedawał po o ile pamiętam po 8 złotych i więcej?
Ile ty klas zaliczyłeś bo po twojej wypowiedzi jestem pewien że chodziłeś do szkoły ,,specjalnej'' .
Bez obrazy oczywiście.

Śpiewał kiedyś śp. Zbigniew Wodecki ,, I zacznij od Bacha....". Ty zacznij od elementarza - i gazetki ,, Świerszczyka" taka była kiedyś dla dzieci gazetka, proste opowiadania, a jak nie zrozumiesz opowiadania to poproś starszych, żeby ci wytłumaczyli.
~~108 konkretów niezalogowany
9 godz. 26 min. temu
Co szkodzi obiecać ? Te dodatkowe konkrety łykam jak pelikan a później się zobaczy.
~~Trudno nadążyć niezalogowany
8 godz. 37 min. temu
"...kwota wolna od podatku, to nie jest zobowiązanie wynikające z tej kampanii, ja mówię o tym od lat i jestem absolutnie zdeterminowany.
To jest moja twarda obietnica, że do końca tej kadencji" – Donald Tusk
Czyli należy się spodziewać kwoty wolnej w 2027, w następnej kampanii wyborczej do sejmu. To znaczy obietnicy kwoty wolnej :D:D
8 godz. 26 min. temu
Pan premier oznajmił też, że w sprawie Karola Nawrockiego "będą kolejne zaskoczenia".
No ciekawe, co tam służby wyciągną z kapelusza.
~~J23 niezalogowany
8 godz. 22 min. temu
Gdy Rafał Trzaskowski był stypendystą Open Society Institute na Uniwersytecie Oksfordzkim i tam zdobywał swoje doświadczenie,
Karol Nawrocki zdobywał pierwsze szlify w ustawkach kibicowskich w lesie, o czym dzisiaj sam wspomniał u Mentzena.
8 godz. 17 min. temu
Trudno nadążyć, ale oto to co kandydat na Prezydenta mówi
o "kraju, w którym będą rozwijały się najnowocześniejsze technologie, gdzie nie tylko będziemy inwestować w technologie nuklearne, ale gdzie będziemy mieli speców, którzy to będą robić; gdzie nie tylko odtworzymy Centralny Okręg Przemysłowy, ale gdzie przemysł będzie się rozwijał i gdzie talenty mogą się rozwijać; że będziemy mieli rodzaj swojej misji na Księżyc, tak jak nasi dziadowie walczyli o niepodległość".
Żeby nie było, kandydat Trzaskowski ;)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.