Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

100 konkretów na 100 dni

~~Miedziany Hibiskus niezalogowany
30 czerwca 2025r. o 9:32
~~Danke Deutschland napisał(a): Jest filmik jak straż graniczna próbuje wciągnąć do Polski trzech Afgańczyków wypchanych przez Niemców,lecz na drodze stanął im starszy mężczyzna z ,,ruchu obrony granic" informując ich (SG)że popełniają przestępstwo, zaś w aucie PL straży granicznej siedzi niemiecki policjant i wszystkiemu się przygląda, chyba bał się wysiąść,ale jazda,bez trzymanki

Rząd udaje, że nic nie widzi i dalej zajmuje się prezydenckimi wyborami uważając, że opozycja sfałszowała wybory, które oni organizowali i nadzorowali. Gdzie są teraz Kodomici? Milczą lub uciekają jak im ktoś wygarnie co Rudy wyrabia. Dać każdemu do mieszkania lub domu inżyniera z Afryki. Zbojkotowali referendum, bo posłuchali Rudego, że to referendum PiS.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ niezalogowany
30 czerwca 2025r. o 11:55
Ty się tu nie czepiaj tylko napisz ilu bandersynów na prośbę pisio/rów przyjąłeś pod swój dach
30 czerwca 2025r. o 14:46
~~ napisał(a): Ty się tu nie czepiaj tylko napisz ilu bandersynów na prośbę pisio/rów przyjąłeś pod swój dach

Sam ich przyjmij Kodomito. Ja wziąłem udział w referendum i byłe, jestem i będę przeciw relokacji imigrantów z Afryki do naszego kraju . Widać, że jesteś ich zwolennikiem.
~~Szmaragdowozielona Kolczurka niezalogowany
30 czerwca 2025r. o 14:47
~~Miedziany Hibiskus napisał(a):
Ktoś napisał: ~~ napisał(a): Ty się tu nie czepiaj tylko napisz ilu bandersynów na prośbę pisio/rów przyjąłeś pod swój dach

Sam ich przyjmij Kodomito. Ja wziąłem udział w referendum i byłe, jestem i będę przeciw relokacji imigrantów z Afryki do naszego kraju . Widać, że jesteś ich zwolennikiem.

A co na to twoja matka ?
~~ niezalogowany
30 czerwca 2025r. o 14:53
Pytano cię nie o tych z Afryki tylko bandersynów. Ci pasują?
Kodomito? A kim ty jesteś synu cepa i miotły?
30 czerwca 2025r. o 22:06
~~Szmaragdowozielona Kolczurka napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Miedziany Hibiskus napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ napisał(a): Ty się tu nie czepiaj tylko napisz ilu bandersynów na prośbę pisio/rów przyjąłeś pod swój dach

A co na to twoja matka ?

Weź sobie ich do tira i zamieszkaj w tej puszcze z inżynierami z Afryki. Oni są na twoim poziomie intelektualnym i pasujecie do siebie.
~~Izabelowy Grujecznik niezalogowany
30 czerwca 2025r. o 22:45
~~Danke Deutschland napisał(a): Jest filmik jak straż graniczna próbuje wciągnąć do Polski trzech Afgańczyków wypchanych przez Niemców,lecz na drodze stanął im starszy mężczyzna z ,,ruchu obrony granic" informując ich (SG)że popełniają przestępstwo, zaś w aucie PL straży granicznej siedzi niemiecki policjant i wszystkiemu się przygląda, chyba bał się wysiąść,ale jazda,bez trzymanki

popisowska banda squrwieli którzy działaja na szkodę Polski i Polaków.
1 lipca 2025r. o 16:42
Dziś Minister Sprawiedliwości Adam Bodnar został ośmieszony w Sądzie Najwyższym. Stękał i jąkał się, bo ten sam Sąd Najwyższy orzekał o ważności parlamentarnych wyborów w 2023r. i było wszystko OK, a teraz SN jest nieuznawany przez Tuska i całą KO, bo przegrali Belweder.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.