~~Danke Deutschland napisał(a): Jest filmik jak straż graniczna próbuje wciągnąć do Polski trzech Afgańczyków wypchanych przez Niemców,lecz na drodze stanął im starszy mężczyzna z ,,ruchu obrony granic" informując ich (SG)że popełniają przestępstwo, zaś w aucie PL straży granicznej siedzi niemiecki policjant i wszystkiemu się przygląda, chyba bał się wysiąść,ale jazda,bez trzymanki
~~ napisał(a): Ty się tu nie czepiaj tylko napisz ilu bandersynów na prośbę pisio/rów przyjąłeś pod swój dach
~~Miedziany Hibiskus napisał(a):Ktoś napisał: ~~ napisał(a): Ty się tu nie czepiaj tylko napisz ilu bandersynów na prośbę pisio/rów przyjąłeś pod swój dach
Sam ich przyjmij Kodomito. Ja wziąłem udział w referendum i byłe, jestem i będę przeciw relokacji imigrantów z Afryki do naszego kraju . Widać, że jesteś ich zwolennikiem.
~~Szmaragdowozielona Kolczurka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Miedziany Hibiskus napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ napisał(a): Ty się tu nie czepiaj tylko napisz ilu bandersynów na prośbę pisio/rów przyjąłeś pod swój dach
Sam ich przyjmij Kodomito. Ja wziąłem udział w referendum i byłe, jestem i będę przeciw relokacji imigrantów z Afryki do naszego kraju . Widać, że jesteś ich zwolennikiem.
A co na to twoja matka ?
Weź sobie ich do tira i zamieszkaj w tej puszcze z inżynierami z Afryki. Oni są na twoim poziomie intelektualnym i pasujecie do siebie.
~~Danke Deutschland napisał(a): Jest filmik jak straż graniczna próbuje wciągnąć do Polski trzech Afgańczyków wypchanych przez Niemców,lecz na drodze stanął im starszy mężczyzna z ,,ruchu obrony granic" informując ich (SG)że popełniają przestępstwo, zaś w aucie PL straży granicznej siedzi niemiecki policjant i wszystkiemu się przygląda, chyba bał się wysiąść,ale jazda,bez trzymanki