~~co tu się wyrabia napisał(a): Nawrocki pewnie dziś zażąda, by Trzaskowski publicznie zrobił test na obecność prostytutek, a wczoraj wzywali cały sztab wyborczy Trzaskowskiego, aby zrobili testy na choroby weneryczne! Jarosław w 100% czysty ???
TV Republika od niedzieli wrzeszczy że Trzaskowski rozpija Mentzena.
~~skorn napisał(a): Morawiecki w imieniu Polski zobowiązał się spłacać odsetki od ukraińskiej pożyczki. To tyle, jeśli chodzi o fakty.
~~bzyk napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jaś napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~skorn napisał(a): Morawiecki w imieniu Polski zobowiązał się spłacać odsetki od ukraińskiej pożyczki. To tyle, jeśli chodzi o fakty.
PiS nadal rządzi? No to jest konkret i sukces jednocześnie? Pytam bo się nie znam.
Cały PiSowiec , jak się nie znasz to na xuy się wp*ier*da*lasz ?
Bo ja nie wiedziałem że teraz rządzi PiS, można nie wiedzieć? No można......no proste nie bzyk? Kocham Was, was is DAS?
bzyk kocham cię ..... ale spoko.....powaga.
~~Jaśminowy Grzybiarz napisał(a):Ktoś napisał: ~~bzyk napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jaś napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~skorn napisał(a): Morawiecki w imieniu Polski zobowiązał się spłacać odsetki od ukraińskiej pożyczki. To tyle, jeśli chodzi o fakty.
PiS nadal rządzi? No to jest konkret i sukces jednocześnie? Pytam bo się nie znam.
Bo ja nie wiedziałem że teraz rządzi PiS, można nie wiedzieć? No można......no proste nie bzyk? Kocham Was, was is DAS?
Takie teksty to do Jarosława albo naszego skorna.
~~bzyk napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jaśminowy Grzybiarz napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~bzyk napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jaś napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~skorn napisał(a): Morawiecki w imieniu Polski zobowiązał się spłacać odsetki od ukraińskiej pożyczki. To tyle, jeśli chodzi o fakty.
Takie teksty to do Jarosława albo naszego skorna.
bzyk ty jesteś debeściak KOCHAM CZiE
bzyku ...... ale powaga nie bzyk?