Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Poseł Szymon Pogoda mocno odpowiada bolesławieckiej Koalicji Obywatelskiej [WIDEO]
~~Jurgen z Hamburga niezalogowany
28 maja 2025r. o 5:05
~~co tu się wyrabia napisał(a): Nawrocki pewnie dziś zażąda, by Trzaskowski publicznie zrobił test na obecność prostytutek, a wczoraj wzywali cały sztab wyborczy Trzaskowskiego, aby zrobili testy na choroby weneryczne! Jarosław w 100% czysty ???
TV Republika od niedzieli wrzeszczy że Trzaskowski rozpija Mentzena.

Pierwszy raz w historii Polski kandydat na prezydenta pokazuje wyniki badań, mające rzekomo stwierdzać, że nie bierze narkotyków…

Jarosławie Kaczyński ,ty nam to zrobiłeś. To jest niewyobrażalna zbrodnia na Polskim społeczeństwie.

Co za wstyd i upokorzenie
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~skorn niezalogowany
15 godz. 53 min. temu
Morawiecki w imieniu Polski zobowiązał się spłacać odsetki od ukraińskiej pożyczki. To tyle, jeśli chodzi o fakty.
~~Jaś niezalogowany
7 godz. 34 min. temu
~~skorn napisał(a): Morawiecki w imieniu Polski zobowiązał się spłacać odsetki od ukraińskiej pożyczki. To tyle, jeśli chodzi o fakty.

PiS nadal rządzi? No to jest konkret i sukces jednocześnie? Pytam bo się nie znam.
~~Srebrnobiała Turzyca niezalogowany
7 godz. 26 min. temu
Co Pogoda ma do ruskiej pożyczki?
~~Jaśminowy Grzybiarz niezalogowany
7 godz. 17 min. temu
~~bzyk napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Jaś napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~skorn napisał(a): Morawiecki w imieniu Polski zobowiązał się spłacać odsetki od ukraińskiej pożyczki. To tyle, jeśli chodzi o fakty.

PiS nadal rządzi? No to jest konkret i sukces jednocześnie? Pytam bo się nie znam.

Cały PiSowiec , jak się nie znasz to na xuy się wp*ier*da*lasz ?

Bo ja nie wiedziałem że teraz rządzi PiS, można nie wiedzieć? No można......no proste nie bzyk? Kocham Was, was is DAS?

bzyk kocham cię ..... ale spoko.....powaga.
~~bzyk niezalogowany
7 godz. 13 min. temu
~~Jaśminowy Grzybiarz napisał(a):
Ktoś napisał: ~~bzyk napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jaś napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~skorn napisał(a): Morawiecki w imieniu Polski zobowiązał się spłacać odsetki od ukraińskiej pożyczki. To tyle, jeśli chodzi o fakty.

Bo ja nie wiedziałem że teraz rządzi PiS, można nie wiedzieć? No można......no proste nie bzyk? Kocham Was, was is DAS?

Takie teksty to do Jarosława albo naszego skorna.
~~Jaśminowy Grzybiarz niezalogowany
7 godz. 6 min. temu
~~bzyk napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Jaśminowy Grzybiarz napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~bzyk napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jaś napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~skorn napisał(a): Morawiecki w imieniu Polski zobowiązał się spłacać odsetki od ukraińskiej pożyczki. To tyle, jeśli chodzi o fakty.

Takie teksty to do Jarosława albo naszego skorna.

bzyk ty jesteś debeściak KOCHAM CZiE
bzyku ...... ale powaga nie bzyk?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza