~~Rubinowy Jaśminowiec napisał(a):Ktoś napisał: ~~xyz napisał(a): W wyborach na burmistrza od początku powtarzałem ,że nie ma dobrego kandydata na Burmistrza a Świdrową uważałem za mniejsze zło i na nią zagłosowałem ,czego dzisiaj bardzo żałuję ,dlatego postanowiłem ,że już więcej nigdy nie pójdę na żadne wybory samorządowe .[
To jak będzie referendum o odwołanie burmistrz musisz iść i ją odwołać .
~~xyz napisał(a):Ktoś napisał: ~~Rubinowy Jaśminowiec napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~xyz napisał(a): W wyborach na burmistrza od początku powtarzałem ,że nie ma dobrego kandydata na Burmistrza a Świdrową uważałem za mniejsze zło i na nią zagłosowałem ,czego dzisiaj bardzo żałuję ,dlatego postanowiłem ,że już więcej nigdy nie pójdę na żadne wybory samorządowe .[
To jak będzie referendum o odwołanie burmistrz musisz iść i ją odwołać .
Jeśli mój głos będzie decydujący o odwołaniu Świdrowej to na pewno zagłosuję !
Już cię lubię .
~~Szarobura Bakopa napisał(a): Andrzejek co wtedy bedzie robił?
~~xyz napisał(a):Ktoś napisał: ~~Szarobura Bakopa napisał(a): Andrzejek co wtedy bedzie robił?
Przecież ten Andrzejek już dawno powinien z hukiem wylecieć ,Te pieniądze które on zarabia pokryły by nieudane referendum ,bo fryzjerka tych pieniędzy nie spłaci .
~~z otwartego domu napisał(a):Ktoś napisał: ~~xyz napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Szarobura Bakopa napisał(a): Andrzejek co wtedy bedzie robił?
Przecież ten Andrzejek już dawno powinien z hukiem wylecieć ,Te pieniądze które on zarabia pokryły by nieudane referendum ,bo fryzjerka tych pieniędzy nie spłaci .
Kasa się znajdzie , jak zapłacę za asfalt
Zapłacą za asfalt ci co doniosły , my szpicli nie potrzebujemy , bo to zdrajcy .