Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
- Widzę, jak przegrywamy z własną łagodnością - pisze bolesławiecka radna
~~młody demokrata niezalogowany
3 godz. 10 min. temu
~~Żonkilowy Łubin napisał(a): Jakie to szczęście że w PEŁO są tacy ludzie jak pani radna. Za dwa lata PEŁO już nie będzie istniało. Brawo Koń.Brawo Rudy pachołek. Brawo pani radna. PEŁO RIP.

Choć w wielu sprawach nie jest mi po drodze z Giertychem, to pisanie o tym, że spadek KO w sondażach jest jego winą to kompletny idiotyzm.
Nie, drodzy mędrcy z Koziej Górki. Nie wiem na kogo głosowaliście, ale ja na KO. Nie tylko po to, by rozliczyć PiS, ale także za przywróceniem państwa prawa i poszanowaniem konstytucji. Naiwne? Może. To teraz pośmiejcie się ze Strzembosza, Zolla, Wróbla, Wrzosek i Tuleyi. Come on, don’t be a pussy.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~B niezalogowany
1 godz. 15 min. temu
Pani Magryś aż bije wredność z twarzy, nie mówiąc o tym, że chyba odleciała.
Demokracja, droga pani, to jest taka forma rządów, w której, proszę pamiętać, nie wszystko wszystkim się podoba. I trzeba przyjąć taki wynik wyborów, jaki ustalają obywatele w powszechnym głosowaniu i umieć przełknąć czasem gorzką porażkę, która powinna raczej skłonić do tego, co zmienić na lepsze, a nie do tego, jak się odgryźć. Od pani bije wredność, mściwość i tzw. "demokracja walcząca", która nie ma nic wspólnego z prawdziwą demokracją. Proszę mi wierzyć, że poprzednie zakłamane i skorumpowane sądy oraz obecny rząd to też nie moje sądy i nie mój rząd, ale naród tak wybrał, więc nie mam wyjścia i uznaję wolę moich rodaków. Natomiast nie szczuję, tak jak pani, chociaż tylko głupek nie zauważy, że obecna sytuacja brnie coraz bardziej nie tam, dokąd powinna.
~~Roman niezalogowany
1 min. temu
Pani Radna nie zna realiów rzeczywistości. Jaki jest koń każdy widzi. Jakie są ceny, podwyżki, służba zdrowia, każdy widzi. Nie damy się oszukać, my prawdziwi patrioci, farbowanemu lisowi. Dlatego każdy będzie rozliczony ze swoich oszustw, każdy komu płaci polski obywatel, pensje z naszych podatków. Wybieramy
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza