Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
- Widzę, jak przegrywamy z własną łagodnością - pisze bolesławiecka radna
~~Ziemistoszara Diaskia niezalogowany
3 lipca 2025r. o 10:58
~~młody demokrata napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Żonkilowy Łubin napisał(a): Jakie to szczęście że w PEŁO są tacy ludzie jak pani radna. Za dwa lata PEŁO już nie będzie istniało. Brawo Koń.Brawo Rudy pachołek. Brawo pani radna. PEŁO RIP.

Choć w wielu sprawach nie jest mi po drodze z Giertychem, to pisanie o tym, że spadek KO w sondażach jest jego winą to kompletny idiotyzm.
Nie, drodzy mędrcy z Koziej Górki. Nie wiem na kogo głosowaliście, ale ja na KO. Nie tylko po to, by rozliczyć PiS, ale także za przywróceniem państwa prawa i poszanowaniem konstytucji. Naiwne? Może. To teraz pośmiejcie się ze Strzembosza, Zolla, Wróbla, Wrzosek i Tuleyi. Come on, don’t be a pussy.

A cóż takiego osiągnęli Strzembosz i reszta wymienionych poza zamiataniem niewygodnych dla KO spraw pod dywan i sianiem nienawiści?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Delfin niezalogowany
3 lipca 2025r. o 11:43
Większość przegranych z kulturą gratuluje zwycięzcom, część upija się, a marginalna część posuwa się nawet do najgorszego. (np. lekcja Romanka G ).
~~Wiosna panie sierżancie niezalogowany
3 lipca 2025r. o 12:47
Proszę Szanownych Państwa należy pogodzić się z porażką, nasz kandydat przegrał, jednocześnie my przegraliśmy i taka jest prawda, ale jak mawiał nasz kandydat WYGRAŁA CAŁA Polska, i tego się trzymajmy, pozdrawiam serdecznie ludzi dobrej woli. Dziękuję
~~Zęb rekina niezalogowany
3 lipca 2025r. o 12:52
Acha i nie muszę chyba dodawać że kocham was, kooochaaaam!
Dziękuję
~~Czarnofioletowy Żylistek niezalogowany
3 lipca 2025r. o 13:04
~~rys napisał(a): Gdyby neo sędziowie chcieli uwalić poprzednie wybory mieli okazję złamano prawo głosując do 3-4 rano gdy terminowe
godziny otwarcia lokali wyborczych były określone Więc jaki apel ?;

Jak mogli obalić obecną koalicję ? To NEO to fiksum polityczne dla wazelin.
~~Szarobrunatna Jeżówka niezalogowany
3 lipca 2025r. o 13:09
Pani radna ,szoruj pani na baseny przy spacerowej.
~~PanM niezalogowany
3 lipca 2025r. o 14:04
~~młody demokrata napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Żonkilowy Łubin napisał(a): Jakie to szczęście że w PEŁO są tacy ludzie jak pani radna. Za dwa lata PEŁO już nie będzie istniało. Brawo Koń.Brawo Rudy pachołek. Brawo pani radna. PEŁO RIP.

Choć w wielu sprawach nie jest mi po drodze z Giertychem, to pisanie o tym, że spadek KO w sondażach jest jego winą to kompletny idiotyzm.
Nie, drodzy mędrcy z Koziej Górki. Nie wiem na kogo głosowaliście, ale ja na KO. Nie tylko po to, by rozliczyć PiS, ale także za przywróceniem państwa prawa i poszanowaniem konstytucji. Naiwne? Może. To teraz pośmiejcie się ze Strzembosza, Zolla, Wróbla, Wrzosek i Tuleyi. Come on, don’t be a pussy.

Ja i cała Kozia Górka głosowaliśmy na kandydata w promocji 4,99 Holownie.
~~Jasiu niezalogowany
6 lipca 2025r. o 18:52
Może wszyscy politycy i wyborcy Koalicji 15X powinni sobie uzmysłowić następujące oczywiste kwestie:
1️⃣. PO
nie jest w stanie utworzyć samodzielnie większościowego rządu.
2️⃣. Lewica
balansuje na granicy 5% i nie ma żadnej pewności, że w przyśpieszonych wyborach wejdzie do Sejmu.
3️⃣. PL-2050
osiąga sondażowe dno (3,5%) i w jeszcze większym stopniu, jak Lewica, nie ma żadnej gwarancji wejścia do Sejmu.
Ponadto jakikolwiek układ z PiSem
oznacza dla samej partii i Hołowni polityczną śmierć.
4️⃣. Nowe PSL
, podobnie jak PL2050, szoruje po dnie społecznego poparcia (3,5%) i podobnie, jak w przypadku PL2050 oraz Hołowni, jakikolwiek układ z PiS oznacza dla PSL i Kosiniaka
polityczną śmierć.
Reasumując:
Zamiast knuć, podgryzać się wzajemnie, grać w szachy na znaczonej szachownicy, weźcie się wreszcie wszyscy do roboty, do której wynajęli was wyborcy w październiku 2023 roku. Coś się wam udało już zrobić, ale najważniejsze kwestie nadal nie są zrobione. Jeśli nie dowieziecie tych tematów do 2027 roku, wyborcy nie będą dla was już tak pobłażliwi, jak dotąd.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.