Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
- Widzę, jak przegrywamy z własną łagodnością - pisze bolesławiecka radna
~~młody demokrata niezalogowany
20 godz. 43 min. temu
~~Żonkilowy Łubin napisał(a): Jakie to szczęście że w PEŁO są tacy ludzie jak pani radna. Za dwa lata PEŁO już nie będzie istniało. Brawo Koń.Brawo Rudy pachołek. Brawo pani radna. PEŁO RIP.

Choć w wielu sprawach nie jest mi po drodze z Giertychem, to pisanie o tym, że spadek KO w sondażach jest jego winą to kompletny idiotyzm.
Nie, drodzy mędrcy z Koziej Górki. Nie wiem na kogo głosowaliście, ale ja na KO. Nie tylko po to, by rozliczyć PiS, ale także za przywróceniem państwa prawa i poszanowaniem konstytucji. Naiwne? Może. To teraz pośmiejcie się ze Strzembosza, Zolla, Wróbla, Wrzosek i Tuleyi. Come on, don’t be a pussy.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~B niezalogowany
18 godz. 47 min. temu
Pani Magryś aż bije wredność z twarzy, nie mówiąc o tym, że chyba odleciała.
Demokracja, droga pani, to jest taka forma rządów, w której, proszę pamiętać, nie wszystko wszystkim się podoba. I trzeba przyjąć taki wynik wyborów, jaki ustalają obywatele w powszechnym głosowaniu i umieć przełknąć czasem gorzką porażkę, która powinna raczej skłonić do tego, co zmienić na lepsze, a nie do tego, jak się odgryźć. Od pani bije wredność, mściwość i tzw. "demokracja walcząca", która nie ma nic wspólnego z prawdziwą demokracją. Proszę mi wierzyć, że poprzednie zakłamane i skorumpowane sądy oraz obecny rząd to też nie moje sądy i nie mój rząd, ale naród tak wybrał, więc nie mam wyjścia i uznaję wolę moich rodaków. Natomiast nie szczuję, tak jak pani, chociaż tylko głupek nie zauważy, że obecna sytuacja brnie coraz bardziej nie tam, dokąd powinna.
~~Roman niezalogowany
17 godz. 33 min. temu
Pani Radna nie zna realiów rzeczywistości. Jaki jest koń każdy widzi. Jakie są ceny, podwyżki, służba zdrowia, każdy widzi. Nie damy się oszukać, my prawdziwi patrioci, farbowanemu lisowi. Dlatego każdy będzie rozliczony ze swoich oszustw, każdy komu płaci polski obywatel, pensje z naszych podatków. Wybieramy
~~Biała Malwa niezalogowany
17 godz. 16 min. temu
Przypomnijmy, PO nie wygrało wyborów, wygrało je PiS, tylko że pod egidą PO dokonał się zlepek rozmaitych, cześto sprzecznych z sobą środowisk, których spoiwem są stołki i apanaże. Zatem prędzej czy później musiało dojść w tym towarzystwie do kłótni. Proces ten będzie postępował, bo nie ma tam wspólnego fundamentu poza 8 gwiazdkami. A 8 gwiazdek to żadna wartość tylko negowanie czegoś więc nic pożytecznego na tym nie da się zbudować. Wybór nowego prezydenta RP tylko przyspieszy proces gnilny. Świat i Polska (na szczęście szybciej) przejrzali na oczy, dokąd prowadzi polityka lewackich europejskich elit. Mam nadzieję że przynajmniej raz Polak przed szkodą był mądry.
~~AJX niezalogowany
17 godz. 10 min. temu
Żadne spotkania z wyborcami nic nie dadzą jeśli wszyscy wiedzą co i jak robią lokalni działacze partyjni.
~~Antek niezalogowany
16 godz. 38 min. temu
Kłamie Pani tak samo jak p.Tusk. Weźcie się w końcu za obronę granic, za obronę Polski i Polaków. Tylko siejecie zamęt, czynicie anarchię. Za kogo Wy się macie. Nie umiecie przegrywać zgodnością.
~~Brązowawożółta Lobelia niezalogowany
16 godz. 5 min. temu
Karykatura radnej, nienawistna kobieta która natychmiast powinna oddać mandat, przez takich ludzi naród się nienawidzi
~~Krasny Winobluszcz niezalogowany
15 godz. 18 min. temu
Czy pani Radna Urszula Magryś ,
potępiła publicznie , złożyła protest w sprawie
wyburzania byłych niemieckich obozów
pracy dla Żydów ,
wyburzania
byłych niemieckich nazistowskich
kacetów , położonych na ul Staroszkolnej
i ul Orlej w Bolesławcu
a następnie
budowy na tym terenie
… .. Galerii Handlowej ?

Czy pani radna złożyła protest w tej sprawie do jakiegokolwiek
organu w tym kraju ?
Czy pani Radna potępiła / oprotestowała
postawę , publiczne wypowiedzi
i działania
pana Piotra Romana na sesjach RM ?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza