Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza

Solidarność -- droga do rozkładu

~~Kalinowykardynalski Dąb niezalogowany
17 stycznia 2020r. o 11:24
PanM napisał(a): [img=1579208860_bj8g37k.jpg]

I co ty reprezentujesz? Po co ci to? Znów będziesz przepraszał?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Fioletowoczarny Sadziec niezalogowany
17 stycznia 2020r. o 11:29
~~Różowy Len napisał(a):
Pannazdzieckiem napisał(a): Doceniam Twą wiedzę Fobiczny , martwi mnie tchurzostwo :D :D :D

Spytam tak .... przy całej swej Mądrości i wiedzy .... masz odwagę , żeby na przeciwko Przema i Lucjana usiąść ... na kanapie Przema i powiedzieć prosto w twarz ... co myślisz ... ja chętnie będę przy tym uczestniczył , bo uwielbiam Mądrych Ludzi .... nawet tchóżliwych :D :D :D

Panna, kogo ty chcesz zapraszać? Przecież fobiak to fikcyjne konto, spod którego piszą ruskie trolle. Zauważ że narracja tego pana jest zawsze prorosyjska. Poziom kultury też wskazuje na Ruska. Materiały archiwalne, którymi dysponuje są imponujące. Zwykły śmiertelnik nie ma pod ręką takiej bazy. Dostępny jest całą dobę. Napisz coś przeciw Rosjanom to przekonasz się jak szybka będzie reakcja. Nikt go nie widział w realu a wszelkie próby kontaktu kwituje chamskimi ripostami.

cysta prawda panocku
~~Szarobrunatna Firletka niezalogowany
17 stycznia 2020r. o 15:32
~~Kalinowykardynalski Dąb napisał(a):
PanM napisał(a): [img=1579208860_bj8g37k.jpg]

I co ty reprezentujesz? Po co ci to? Znów będziesz przepraszał?

dobre to jest . Na znaku symbol pisowskiego gadania.
~~Beżowobrązowy Jarząb niezalogowany
17 stycznia 2020r. o 16:04
to akurat pasuje do takich jak ty
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
17 stycznia 2020r. o 17:27
~~Fioletowoczarny Sadziec napisał(a):
~~Różowy Len napisał(a):
Pannazdzieckiem napisał(a): Doceniam Twą wiedzę Fobiczny , martwi mnie tchurzostwo :D :D :D

Spytam tak .... przy całej swej Mądrości i wiedzy .... masz odwagę , żeby na przeciwko Przema i Lucjana usiąść ... na kanapie Przema i powiedzieć prosto w twarz ... co myślisz ... ja chętnie będę przy tym uczestniczył , bo uwielbiam Mądrych Ludzi .... nawet tchóżliwych :D :D :D

Panna, kogo ty chcesz zapraszać? Przecież fobiak to fikcyjne konto, spod którego piszą ruskie trolle. Zauważ że narracja tego pana jest zawsze prorosyjska. Poziom kultury też wskazuje na Ruska. Materiały archiwalne, którymi dysponuje są imponujące. Zwykły śmiertelnik nie ma pod ręką takiej bazy. Dostępny jest całą dobę. Napisz coś przeciw Rosjanom to przekonasz się jak szybka będzie reakcja. Nikt go nie widział w realu a wszelkie próby kontaktu kwituje chamskimi ripostami.

cysta prawda panocku

No qurde ... no jeśli ktoś tutaj jest ruskim trolem , to tylko chyba ja :D :D :D Lata temu pisałem o tym , że Putlera cenię za stanowczość i zrównoważony rozwój , Wqurwiają mnie w prawdzie Jego żydowskie powiązania , ale cel uświęca środki. Nawet jeśli Społeczeństwo z pod Moskwy nie rozumie idei , to nic nie szkodzi. Społeczeństwo z pod Watykanu też niczego nie jarzy , co wcale nie zwalnia mnie z szacunku do obu Społeczeństw :)

Jezus mawiał .... łączyć nie dzielić ... i tylko pan Janusz TEE jeszcze tego nie rozumie :D

Ruscy to też SŁOWIANIE , jak My . A jeśli popatrzeć w genealogię , to wszystkie ISTOTY Wszechświata wywodzą się ze wspólnego Stwórcy ... i wszyscy do Stwórcy wracamy ... niektórzy po trupach ... inni z przesłaniem Jezusa :)

Pytanko miał bym dla Ciebie szacowny interlokutorze .... jak myślisz , czy ruscy agenci robią nam koło pióra , czy żydowsko - hamerykańska agentura ?

Ja tam lubię Fobiczną , bo jeśli prawdą jest Twa teza , to chętnie bym Jej między nogami trochę pomieszał ... :D no hetero qurwa jestem , co poradzę ? :D :D :D

Ale nieśle świntuszy :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~~Karminowy Miskant niezalogowany
17 stycznia 2020r. o 17:51
jest tu kilku znamienitych ''biblistów''więc niech więc któryś z nich w myśl zasady że
Jezus mawiał .... łączyć nie dzielić wskaże mi słowa jezusowe ''męska q...wo''

obiecuję tu jedno ...
kiedy mi podacie ten fragment bez mrugnięcia okiem ''nawrócę się '' :]

jeśli nie to nadal będę olewał ''wszystkich '' pierdzielących podobne brednie ...hahahaha

trzeba mieć nieźle narąbane we łbie by takie bzdury pisać ...
~~Śnieżnobiały Migdałowiec niezalogowany
17 stycznia 2020r. o 17:53
pytanie do panny

co bys zrobil gdyby sie okazalo ze twoj syn jest HOMO sapiens ??
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
17 stycznia 2020r. o 18:21
Jestem zachwycony , bo jest homo sapiens , dziękuję Stwórcy :) Ale mój Autorytet wyjaśni Wam o co biega :)

Żeby nie było Żyd przez Dużą Literę ... panie januszu tee

... nawiasem , pytałem Cię Lucjanie , co o Sokalu myślisz , no to masz drugie pytanie , co myślisz o moim ulubionym Żydzie ? :D

Panowie z fujara ami nie dyskutujemy .... jakiejś prawdy trzeba się trzymać :)

Jasiu , jeśli chcesz zabłysnąć , to weś gumę do żucia z Donaldem i leś udusić PREZYDENTA BOLESŁAWCA :D

Proszę Was Panowie posłuchajcie Nachta , jeśli kogoś obieram za AUYORYTET to nie kij w wodę :) Jeśli kogoś uważam za mendę .... to nie ma odwrotu ...

Zastosowana autokorekta

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza