Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza

Putin - Ukraina - Zagrożenie .

~majętny Stef niezalogowany
12 listopada 2014r. o 17:55
~mir.ko napisał(a): czepiles sie fobiak tej UPA. a było ich ile 30 tys ? oczywiscie to nic ze 100 tys polaków pracowało dla SB.

Powiem ci że 500.000 kobiet i dzieci nie wygra z 30.000 banderowców, a głównie z takimi tamci "walczyli".

Ukraińcy bali się sowietów i odreagowywali sobie na dzieciach i kobietach. To logiczne.
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~mir.ko niezalogowany
12 listopada 2014r. o 17:58
~majętny Stef napisał(a): Twierdzisz że Niemcy skorzystali z okresu przejściowego i nie oni go uchwalili.
To kto chciał tego okresu przejściowego że Niemcy łaskawie z niego skorzystali, bo mogli?

chcie goli i mogli zarazem glosowac za jego wprowadeniem. nie tylko oni z tego korzystali i nie tylko przeciw polsce

http://pl.wikipedia.org/wiki/Swobodny_przep%C5%82yw_os%C3%B3b
~ niezalogowany
12 listopada 2014r. o 18:07
~virgo napisał(a):
"Lubię Putina , a s xxm na opinie innych.."

Interesująca wypowiedź Nikity Michałkowa ( mam nadzieję ,że wiecie kto to Michałkow ?) o W.W. Putinie.Wypowiedź ma związek z nakręconym filmem o prezydencie Putinie. :D

Interesująca? dla kogo? Virgo ośmieszasz się tylko tym Michałkowem. AKtorzyna zindoktrynowany jeszcze za czasów radzieckich, 1000 razy głupszy od ojca poety jeżeli popiera putinka. Robi to pewnie z czysto racjonalnych powodów, co tylko wyjaśnia wszystko. Rosjanie rozliczą putinka, i to się stanie szybciej niż myślisz, niezależnie od jego orderów.
2161
#fobiak nieaktywny
12 listopada 2014r. o 18:11
~mir.ko napisał(a): czepiles sie fobiak tej UPA. a było ich ile 30 tys ? oczywiscie to nic ze 100 tys polaków pracowało dla SB.

a co ja sie moge upa czepiac, nie zycze sobie aby ich gloryfikowano zapominajac o 500.000 bezbronnych, niewinnych polakach pomordowanych przez banderowcow, nie widze nic zlego w tym, ze polacy pracowali w sb, kazde panstwo ma jakies swoje sb i bez tego nie funkcjonuje. obojetnie, kto gdzie pracuje, jesli dokonuje naduzycia swojego stanowiska to powinien zostac pociagniety do odpowiedzialnosci za przestepstwo jakiego sie dopuscil. kolektywnej odpowiedzialnosci nie uznaje.
2900
#falco nieaktywny
12 listopada 2014r. o 18:14
fajnie że wróciłaś ...Stefi ;) :)

"bierz życie z każdym oddechem..."
~ niezalogowany
12 listopada 2014r. o 18:17
falco napisał(a): fajnie że wróciłaś ...Stefi ;) :)

hehehe
~virgo niezalogowany
12 listopada 2014r. o 18:18
~ napisał(a): dla kogo? Virgo ośmieszasz się tylko tym Michałkowem.

"Najwybitniejszym dziełem reżysera po upadku ZSRR są Spaleni słońcem, komediodramat ukazujący losy prominentnej sowieckiej rodziny w okresie wielkiej czystki. Film został uhonorowany Oscarem w 1995, zebrał także szereg innych nagród i stał się sukcesem kasowym.
(...)
Zagrał jedną z ról w filmie Krzysztofa Zanussiego Persona non grata, za którą otrzymał nagrodę za drugoplanową rolę męską na 30. Festiwalu Polskich Filmów Fabularnych w Gdyni (2005). "

To dla ciebie , gdyż zobaczyłam ,że brak ci wiedzy o Michałkowie :> Poczytaj chociażby to co wkleiłam ( WIKIPEDIA).
Ja mam swoje zdanie , opinie , upodobania a ty ?? Wyłącznie IGNORANCJĘ !!
"NIGDY NIE MÓW ZA WIELE ! WIEDZ ZAWSZE CO MÓWISZ" :P
~virgo niezalogowany
12 listopada 2014r. o 18:21
falco napisał(a): fajnie że wróciłaś ...Stefi ;) :)

Witaj , drogi Falco :* Skąd "to" ?? :|
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza