~mir.ko napisał(a):
może, ale otwarcie ich rynku pracy dla nas, nastąpiło gdy razem znaleźliśmy się w unii. gdybyśmy nie weszli mogło by do tego nie dojść
nie przesadzaj, niemcy zablokawali nam swoj rynek pracy na 10 lat, bylismy juz w unii i jeszcze bylismy objeci tym zakazem, niemcy i austria nam nie pozwalay pracowac.
http://gazetapraca.pl/gazetapraca/1,67527,9535543,Jak_sie_Europa_przed_Polakiem_otwierala.html
jak mozna tak klamac, jeden gloopek gloryfikuje banderowcow, drugi niemcow
Dopisane 12.11.2014r. o godz. 17:16:
~ napisał(a): Tow.Fobiak.Wy towarzyszu separatysto dążycie do wojny ,bo niewiele macie do stracenia.Ot zabiorą wam ziemiankę ,kufajkę i walonki .Ale jak zwyciężycie to zdobędziecie mnogo rowerów ,zegarków i dobrej wódki.Macie towarzyszu o co walczyć
ja do wojny ty doopku, a czym ja bym walczyl, proca? mi zwisa ukraina do kolan, rosja troche wyzej a niemcy do kostek. ja sobie nie daje pluc w oczy tylko, zadna swinia mi nie wmowi, ze upa nie mordowala polakow, dazac do calkowitej zaglady polakow. tak samo niemcy, nie beda mi pod domem stawiac plyt pamiatkowych z wyssanym z palca sauerem, nie stawiajac, ani jednej plyty pamiatkowej polakowi zamordowanemu w naszym miescie przez niemcow (chociaz jednego z 6 milionow).
do wojny daza zlobiarze i tacy lizodoopki zlobiarzy jak ty.