Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Putin - Ukraina - Zagrożenie .

2161
#fobiak nieaktywny
12 listopada 2014r. o 16:24
takie brednie to mozesz sobie wytatuowac na czole
upa nie walczyla, upa mordowala polakow a farmazaony, ze walczyla z sowietami i z hitlerowcami mozesz wytatuowac na poldoopkach. no z jednym wyjatkiem upa walczyla, upa walczyla u boku faszystow.
mozesz zmieniac opracowania opracowan, majtki i skarpetki ale faktow nie zmienisz. czy jeden ukrainiec czy 1000 beda pisac paszkwile to i tak polskiej krwi nie zmaza. o tym ludobojstwie beda mowic wnuki, prawnuki, i praprawnuki polakow, tak dlugo az ukraincy przyznaja, ze dopuscili sie ludobojstwa.
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~ niezalogowany
12 listopada 2014r. o 16:32
Biedny Putinek.

http://www.biztok.pl/biznes/rosja-slono-placi-za-ukraine-a-to-wcale-nie-musi-byc-koniec_a18680

[img=1415806305_1tlxq21.jpg]
~mir.ko niezalogowany
12 listopada 2014r. o 16:36
skorn napisał(a):
~mir.ko napisał(a): nie odpowiedzialem. kwestia dyskusyjna czy niemcy są glownym filarem unii. dla mnie na rowni z potegami co francja, anglia.

http://okiem.samuraja.salon24.pl/487007,niemcy-gospodarczym-filarem-unii

Nie ma to znaczenia, ponieważ tylko Niemcy decydują o tym, kto i kiedy może u nich pracować.

może, ale otwarcie ich rynku pracy dla nas, nastąpiło gdy razem znaleźliśmy się w unii. gdybyśmy nie weszli mogło by do tego nie dojść
~ niezalogowany
12 listopada 2014r. o 16:37
fobiak napisał(a): takie brednie to mozesz sobie wytatuowac na czole
upa nie walczyla, upa mordowala polakow a farmazaony, ze walczyla z sowietami i z hitlerowcami mozesz wytatuowac na poldoopkach. no z jednym wyjatkiem upa walczyla, upa walczyla u boku faszystow.
mozesz zmieniac opracowania opracowan, majtki i skarpetki ale faktow nie zmienisz. czy jeden ukrainiec czy 1000 beda pisac paszkwile to i tak polskiej krwi nie zmaza. o tym ludobojstwie beda mowic wnuki, prawnuki, i praprawnuki polakow, tak dlugo az ukraincy przyznaja, ze dopuscili sie ludobojstwa.

Prymitywna wypowiedź, bez treści merytorycznej.
~mir.ko niezalogowany
12 listopada 2014r. o 16:40
fobiak napisał(a):
~mir.ko napisał(a): niemcom kryzys też nie jest obecnie obcy

jak niemcom grozi kryzys to ja jestem gloopi alter II

alter, każdy przechodzi kryzys na swój sposób. np Ryszard Kalisz powiedział przed kamerą że ledwo wiąże koniec z końcem zarabiając 9 tys w stolicy
~ niezalogowany
12 listopada 2014r. o 16:40
Tow.Fobiak.Wy towarzyszu separatysto dążycie do wojny ,bo niewiele macie do stracenia.Ot zabiorą wam ziemiankę ,kufajkę i walonki .Ale jak zwyciężycie to zdobędziecie mnogo rowerów ,zegarków i dobrej wódki.Macie towarzyszu o co walczyć
~majętny Stef niezalogowany
12 listopada 2014r. o 17:02
~ napisał(a): Jak mówi Oksa­na Za­buż­ko, ....

...tak, wal­czy­ła też z Po­la­ka­mi....

To dlatego niektórzy (czytaj psycholek fobiaczek) próbują skłócić Polaków z Ukraińcami

Oksana to nie jest Polskie imię. Do tego Zabużko, zza Buga pewnie :)
UPA walczyła z Polakami. Brała ich z kołyski i przytwierdzała do drzewa, albo z brzucha prosto wyrywała. To dlatego że nie lubili sowietów, dlatego tacy byli.

Polaków z Ukraińcami nie trzeba skłócać bo już są skłóceni. Trzeba natomiast uświadamiać lemingom że Ukrainiec wcale ich nie kocha tylko kocha złotówki, tak samo jak Niemiec kocha tanio wykopane szparagi a nie "dobrego pracownika z Polski".
Ruscy też Polaków nie kochają, ale to już lemingi wiedzą, bo im to wmówiono.
2161
#fobiak nieaktywny
12 listopada 2014r. o 17:16
~mir.ko napisał(a):

może, ale otwarcie ich rynku pracy dla nas, nastąpiło gdy razem znaleźliśmy się w unii. gdybyśmy nie weszli mogło by do tego nie dojść

nie przesadzaj, niemcy zablokawali nam swoj rynek pracy na 10 lat, bylismy juz w unii i jeszcze bylismy objeci tym zakazem, niemcy i austria nam nie pozwalay pracowac.

http://gazetapraca.pl/gazetapraca/1,67527,9535543,Jak_sie_Europa_przed_Polakiem_otwierala.html

jak mozna tak klamac, jeden gloopek gloryfikuje banderowcow, drugi niemcow

Dopisane 12.11.2014r. o godz. 17:16:

~ napisał(a): Tow.Fobiak.Wy towarzyszu separatysto dążycie do wojny ,bo niewiele macie do stracenia.Ot zabiorą wam ziemiankę ,kufajkę i walonki .Ale jak zwyciężycie to zdobędziecie mnogo rowerów ,zegarków i dobrej wódki.Macie towarzyszu o co walczyć

ja do wojny ty doopku, a czym ja bym walczyl, proca? mi zwisa ukraina do kolan, rosja troche wyzej a niemcy do kostek. ja sobie nie daje pluc w oczy tylko, zadna swinia mi nie wmowi, ze upa nie mordowala polakow, dazac do calkowitej zaglady polakow. tak samo niemcy, nie beda mi pod domem stawiac plyt pamiatkowych z wyssanym z palca sauerem, nie stawiajac, ani jednej plyty pamiatkowej polakowi zamordowanemu w naszym miescie przez niemcow (chociaz jednego z 6 milionow).
do wojny daza zlobiarze i tacy lizodoopki zlobiarzy jak ty.