~~Kasztanowoczerwona Kanna niezalogowany 11 czerwca 2025r. o 10:25
A dlaczego Danylo ma ponosić skutki tego, co zrobiono kiedyś? Jaki miał na to wpływ? A co Palacy zrobili w Jedwabnym? ....jak czytam te komentarze, to zastanawiam się, w jakim Kraju żyję.
Wiem tylko jedno, że rodzice tego Chłopca uczciwie pracują w naszym Kraju, płacą podatki i szanują nasz kraj za to, że mogą tu być długo przed wybuchem wojny na Ukrainie i mając poniekąd korzenie polskie!. Niestety nie można tego powiedzieć o wielu naszych rodakach, którzy żerują na podatkach swoich rodaków, roszcząc sobie prawo do wszystkiego, co tylko można wyłudzić, nie dając z siebie nic! To jest ok!!!! Jak można pod przykrywką pseudonimu wypisywać takie bzdety!!! Napisz to, co pisałeś Człowieku z imienia i nazwiska!!!! Danylo to kulturalny, pełen empatii młody Człowiek i jestem oburzona, kiedy czytam taki hejt. Właśnie o tym między innymi mówił Danylo w swojej rozprawie konkursowej .
~~Perłowa Frezja niezalogowany 12 czerwca 2025r. o 6:24
~~RP napisał(a): Daniel był moim uczniem i zawsze lubiłem z nim podyskutować, ponieważ mówił po polsku lepiej, jak rodowici Polacy. Daniel gratulacje. Masz zmierzać do celu.
Trochę nie halo, lepiej po polsku mówi od Polaków? Przesada i naciągnięte
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.