Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Putin - Ukraina - Zagrożenie .

~ niezalogowany
11 listopada 2014r. o 17:44
Majętny śpi na forsie. :]
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~ niezalogowany
11 listopada 2014r. o 20:50
fobiak napisał(a):
~ napisał(a):
Polacy biednieją.

Może ty biedniejesz emerycie, ja się bogacę, i mam się bardzo dobrze :P

nie wszyscy w boleslawcu sa urzednikami tak jak ty, no i macie tam tluste nagrody za talent, zbytnie zaangazowanie sie, za niecodziennosc i wyjatek.

Psycholku od dawna wiem że jesteś jakiś ograniczony. Odróżniasz chociaż trójkąty od kwadratów? :D
~majętny Stef niezalogowany
11 listopada 2014r. o 20:54
A może kopista jest grabarzem a nie urzędnikiem?
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
11 listopada 2014r. o 21:01
Te , Alterowicz :) Przeczytałeś ? Zastanowiłeś się ? Gdzie qurwasz komentarz Złotousty Doktorancie ? . I jaka Alma Mater postanowiła Cię doktoryzować ? A wiesz czym jest spirala zdarzeń na tle kwadratów i trójkątów Sługo Szatana ? :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
211
skorn
11 listopada 2014r. o 23:30
~mir.ko napisał(a): to już sprawa niemiec że dali im wieksze prawa.

Otóż to. A że UE = Niemcy, sam sobie odpowiedziałeś.

<i>
~lol niezalogowany
12 listopada 2014r. o 0:12
~mir.ko napisał(a): to już sprawa niemiec że dali im wieksze prawa. ojciec 25 lat temu mógł tam robić tylko kilka miesięcy. teraz chłopaki nie mają tego problemu

http://niewygodne.info.pl/gify/masowa-emigracja450.gif
~mir.ko niezalogowany
12 listopada 2014r. o 0:32
nie odpowiedzialem. kwestia dyskusyjna czy niemcy są glownym filarem unii. dla mnie na rowni z potegami co francja, anglia.

http://okiem.samuraja.salon24.pl/487007,niemcy-gospodarczym-filarem-unii
~Iza niezalogowany
12 listopada 2014r. o 5:44
„ … Poza tym dalsze sankcje gospodarcze nie są obecnie planowane, skupiamy się teraz na zimie i panującej tam sytuacji humanitarnej oraz na tym, jak uzyskać prawdziwy rozejm.
— powiedziała na konferencji prasowej po spotkaniu z premierem Pakistanu Nawazem Sharifem, który składa oficjalną wizytę w Niemczech.
Merkel wypowiadała się na temat Ukrainy po oświadczeniu szefowej unijnej dyplomacji Federiki Mogherini, która kilka godzin wcześniej powiedziała w Berlinie, że z powodu trwających walk na Ukrainie UE zastanowi się nad nowymi sankcjami wobec Rosji. Zastrzegła, że sankcje „nie są celem samym w sobie, lecz jedynie instrumentem”.
http://wpolityce.pl/swiat/221667-merkel-dalsze-sankcje-wobec-rosji-nie-sa-planowane

A’ propos tego kto rządzi w UE ;)

Pozdr.
REKLAMA BAU zaprasza