Falco, jak głosowałeś w referendum odnośnie wstąpienia Polski do UE 10 lat temu?
ostatnie'' wybory'' w jakich uczestniczyłem to oddany głos na Kwaśniewskiego kiedy startował do pierwszej prezydentury
w tym referendum o który pytasz nie uczestniczyłem :)
chyba wiedziałem czym to się skończy dla tego kraju bo pamiętam jak dziś to co powiedziałem znajomym podczas pewnej rozmowy
oddajecie Polskę w lenno ...
znajomi byli ''za'' ;)
~chamski chadziar niezalogowany 11 listopada 2014r. o 11:17
Co Ty się rublem przejmujesz Genialny Kopisto ? Przyczyną rozróby na Ukrainie jest jak zwykle to samo : zachodnie korporacje , jak średniowieczni zakuci rycerze, ogniem i mieczem rozszerzają strefę wpływów nie licząc się z ofiarami w Ludziach. A usłużne ścierwomedia ględzą coś o ruskim imperialiźmie. Zamiast szerzyć głupią propagandę poczytaj sobie Tradera , szpeca od walut :
Szczególnie polecam Ci komentarze pod artykułem Agencie Mossadu. Tekst długi i skomplikowany , ale nie jesteś taki głupi , jakiego tu zgrywasz i dasz sobie radę. A po obiedzie do kawy polecam Ci niezastąpionego Roberta Brzozę :
Falco jest zbyt liberalny obyczajowo (akcpetacja dla zboczeń) i antykościelny, by polska wersja Putina mu podpasowała. Chciałby złapać za ogon kilka srok naraz, ale tak się nie da. : )