Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Putin - Ukraina - Zagrożenie .

2900
#falco nieaktywny
11 listopada 2014r. o 6:33

Falco, jak głosowałeś w referendum odnośnie wstąpienia Polski do UE 10 lat temu?

ostatnie'' wybory'' w jakich uczestniczyłem to oddany głos na Kwaśniewskiego kiedy startował do pierwszej prezydentury

w tym referendum o który pytasz nie uczestniczyłem :)
chyba wiedziałem czym to się skończy dla tego kraju bo pamiętam jak dziś to co powiedziałem znajomym podczas pewnej rozmowy

oddajecie Polskę w lenno ...
znajomi byli ''za'' ;)

"bierz życie z każdym oddechem..."
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~chamski chadziar niezalogowany
11 listopada 2014r. o 11:17
Co Ty się rublem przejmujesz Genialny Kopisto ? Przyczyną rozróby na Ukrainie jest jak zwykle to samo : zachodnie korporacje , jak średniowieczni zakuci rycerze, ogniem i mieczem rozszerzają strefę wpływów nie licząc się z ofiarami w Ludziach. A usłużne ścierwomedia ględzą coś o ruskim imperialiźmie. Zamiast szerzyć głupią propagandę poczytaj sobie Tradera , szpeca od walut :

http://independenttrader.pl/289,polityka_fed_oraz_jej_wplyw_na_rynki_finansowe.html

Szczególnie polecam Ci komentarze pod artykułem Agencie Mossadu. Tekst długi i skomplikowany , ale nie jesteś taki głupi , jakiego tu zgrywasz i dasz sobie radę. A po obiedzie do kawy polecam Ci niezastąpionego Roberta Brzozę :

http://wiadomosci.robertbrzoza.pl/usa/film-ameryka-niesie-smierc/

Ufam , że skomentujesz Złotousty Doktorancie , szczególnie , że facet bez matury prosi ... nie wypada odmówić prostakowi :D

Zgadza się Papugo , przydał by się polski odpowiednik Putlera :)

Miłego :)
211
skorn
11 listopada 2014r. o 15:29
Falco jest zbyt liberalny obyczajowo (akcpetacja dla zboczeń) i antykościelny, by polska wersja Putina mu podpasowała. Chciałby złapać za ogon kilka srok naraz, ale tak się nie da. : )

<i>
~mir.ko niezalogowany
11 listopada 2014r. o 15:38
falco napisał(a):

/ Falco, jak głosowałeś w referendum odnośnie wstąpienia Polski do UE 10 lat temu? /

w tym referendum o który pytasz nie uczestniczyłem :)
chyba wiedziałem czym to się skończy dla tego kraju ...

przeciw tez nie byles. koniec koncow korzystasz mocno z wejscia polski do ue :)

Zmoderowano 11.11.2014 godz.15:39 - powód: cyt. (moderator)
211
skorn
11 listopada 2014r. o 15:46
W jaki sposób korzysta "mocno"?

<i>
~mir.ko niezalogowany
11 listopada 2014r. o 15:52
od kilku lat nie potrzebuje zezwolenia na codzienne działanie u naszych sąsiadów i jest traktowany na równi z nimi
211
skorn
11 listopada 2014r. o 16:08
Turcy pracują w Niemczech nielegalnie?

<i>
~mir.ko niezalogowany
11 listopada 2014r. o 16:29
to już sprawa niemiec że dali im wieksze prawa. ojciec 25 lat temu mógł tam robić tylko kilka miesięcy. teraz chłopaki nie mają tego problemu
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza