Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Referendum w Nowogrodźcu jest nieważne
~~ha ha niezalogowany
2 godz. 24 min. temu
~~Oranżowa Laurowiśnia napisał(a): Nawet na czworakach, będziesz wracał to i tak cię nie potrzebujemy piękny panie

ONA twierdzi, że nikomu nic nie zawdzięcza ,sama sobie na to stanowisko zapracowała zdzierając dwie pary butów .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Aga niezalogowany
1 godz. 56 min. temu
Witam. Proszę dać możliwość pracować Pani Joannie Świder jako burmistrz. Ja i moja rodzina na referendum byłam i uważam, że każdy powinien pójść. Proszę również radę o zaprzestanie wszelkich kłótni i podjęcie współpracy na rzecz miasta i gminy.
~~Ciemnoturkusowa Wiekuistka niezalogowany
1 godz. 23 min. temu
Kto jej przeszkadza? To Świder jsko wetowiec mowiła ze obowiazkiem burmistrza jest dogadanie sie z radnymi. Ona zaczeła urzedowanie od zwalczania radnych.
~~Złocistobrązowy Przetacznik niezalogowany
1 godz. 20 min. temu
Ona się nie nadaje na to stanowisko. Umie tylko się żalić, że nie pozwalają jej pracować. 20 tys. co miesiąc wpływa na konto a efekty jej pracy to jedynie filmiki na fejsbuku. I co mnie to obchodzi, że twoja rodzina była na referendum? Ja nie byłem bo jej nie popieram
~~wyborca przegrywa niezalogowany
1 godz. 8 min. temu
Tylko Robert posprząta ten bajzel.
~~Jałowiec niezalogowany
1 godz. 2 min. temu
Wasz problem polega na tym, że jej niekompetencję próbujecie zwalić na arcyzłoczyńcę Roberta, który jest tak potężny, że nawet jak go już nie ma to przeszkadza biednej Joasi
~~Rdzawa Tygrysówka niezalogowany
14 min. temu
~~Jasnozielona Smagliczka napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Jasnoczerwony Kaczeniec napisał(a): Plan jest taki, że cała jej kadencja to kampania wyborcza. Jej doradca na niczym innym się nie zna więc nic innego nie wymyśli. Tylko zdjęcia, filmiki i AI i rzucanie g*wnem w przeciwników politycznych.

Masz racje. Były tylko przed wyborami nabierał tempo. Festyny, otwarcia, zebrania. I inne podrygi. A ONA patrzcie państwo pracuje od początku. My do tego nie nawykli.

Wiesz każdy ma inny styl pracy , jedni robili otwarcia bo mieli co otwierać , a drudzy ciągle widzą i słyszą ducha byłego Burmistza w UM . Chyba trzeba ich do pani Swirskiej wysłać , bo niebawem bedzie kończyć sie kadencja a tu nic , nie udane referendum
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza