Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Putin - Ukraina - Zagrożenie .

2900
#falco nieaktywny
11 listopada 2014r. o 16:33
czy liberalny?
to też ale bardziej jestem NAPRAWDĘ TOLERANCYJNY :D
nie na pokaz ;)

''mocno '' korzystam? nic się nie zmieniło w tym względzie :)
kiedyś na paszport ,teraz bez niego jadę na zachód :D to jedyna zmiana :)

"bierz życie z każdym oddechem..."
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~ niezalogowany
11 listopada 2014r. o 16:35
~mir.ko napisał(a): i jest traktowany na równi z nimi

Może więc podobne warunki pracy powinny być zapewnione w naszym kraju? W tym kierunku PO zrobiło bardzo niewiele, albo wcale. Ważniejsze były partyjniackie interesy i zamiatanie afer pod dywan. Miejmy nadzieję, że tym razem nikt w te puste obietnice nie uwierzy.
~ niezalogowany
11 listopada 2014r. o 16:40
- Rosjanie biednieją. Tracą oszczędności, ceny rosną, ale budżet ma więcej rubli - tłumaczy Andriej Nieczajew, były minister gospodarki. Dlatego - jego zdaniem - rząd w Moskwie spokojnie patrzy na upadek rubla.- Działają wyjątkowo podle, swoje problemy budżetowe rozwiązują przez dewaluację, wszyscy tracimy, ale u nich budżet wygląda pięknie - dodaje.Według ekspertów w Rosji, jutro na rynku może wybuchnąć panika i Rosjanie mogą zacząć masowo wypłacać ruble z banków.

http://biznes.interia.pl/wiadomosci/news/panika-w-rosji-ludzie-traca-oszczednosci,2056679,4199#iwa_block=business_news_one&iwa_item=1&iwa_img=1&iwa_hash=18070

~mir.ko niezalogowany
11 listopada 2014r. o 16:40
na to bym nie liczył. ludzie w niedziele bardziej będą głosować na znajomych , a ci co mają ich najwięcej ... są z platformy
~majętny Stef niezalogowany
11 listopada 2014r. o 17:15
~ napisał(a): - Rosjanie biednieją. Tracą oszczędności, ceny rosną, ale budżet ma więcej rubli

Polacy biednieją. Tracą oszczędności,ceny rosną ale budżet ma więcej złotówek
~ niezalogowany
11 listopada 2014r. o 17:20
~majętny Stef napisał(a):
Polacy biednieją.

Może ty biedniejesz emerycie, ja się bogacę, i mam się bardzo dobrze :P
~majętny Stef niezalogowany
11 listopada 2014r. o 17:31
~ napisał(a): Działają wyjątkowo podle, swoje problemy budżetowe rozwiązują przez dewaluację, wszyscy tracimy, ale u nich budżet wygląda pięknie - dodaje.

Działają wyjątkowo podle, swoje problemy budżetowe rozwiązują przez dewaluację (eksport wzrośnie jak złotówka będzie słabsza), wszyscy tracimy, ale u nich PKB wygląda pięknie.

Złotówka straciła do dolara i franka 30% wartości.
Obywatele uciekają z kraju. Paliwo jest najdroższe w europie według siły nabywczej pieniądza a rząd RP perfidnie wpiera że jest najtańsze w europie.
2161
#fobiak nieaktywny
11 listopada 2014r. o 17:37
~ napisał(a):
Polacy biednieją.

Może ty biedniejesz emerycie, ja się bogacę, i mam się bardzo dobrze :P

nie wszyscy w boleslawcu sa urzednikami tak jak ty, no i macie tam tluste nagrody za talent, zbytnie zaangazowanie sie, za niecodziennosc i wyjatek.
REKLAMA BAU zaprasza