Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

~~Spopielała Rezeda niezalogowany
13 października 2019r. o 21:36
~~Szafirowy Grujecznik napisał(a): nie pierdziel :)
każdy inteligentny zdawał sobie sprawę że ...y mogą wygrać ale to nie znaczy że każdy kto oddał głos na nich jest inteligentny...
bo jak taki człowiek może oddać głos na partię która jawnie oszukuje robiąc sobie z państwa ''folwarczne klepisko''?
nadejdzie czas kolejnych afer i wtedy będzie się można ponownie śmiać z ''yntelygentów'' bezrefleksyjnie przyklaskującym McKwaczom i innym ''pinokiom'' :][/c

Jak zwykle mniejszość myśli, że stanowi większość :-) ? Kto wam tak mózgi wypaprał ?

Zastosowana autokorekta

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
13 października 2019r. o 21:38
Do zobaczenia przy urnach za 4 lata lewicowi "dewianci " !
~~Szafirowy Grujecznik niezalogowany
13 października 2019r. o 21:49
ty raczej zapytaj sam siebie co z ciebie ktoś zrobił ...
jesteś nic nie znaczącą marionetką która odpowiednio pociągnięta kiwnie głową przytakując ...
ktoś każe ci klaskać a ty ochoczo się do tego poderwiesz ...

zapewne nie widzisz nic złego w okradaniu kontenerów PCK
zapewne cieszy cię że twój premier kupił po cichu ziemię a dochody ukrywa ...
zapewne cieszy cię że sam rzecznik Adriana złamał zasady ''ciszy wyborczej '' bo nie był na ''terytorium '';)
ja zawsze miałem i nadal mam daleko w tyle pislamskich łgarzy i przekrętów ...

szkoda tylko tego kraju ...
mógł być wielkim a skończy jako zaściankowy ciemnogród ...
a ty w nim...hahahaha

13 października 2019r. o 21:54
~~Szafirowy Grujecznik napisał(a): ty raczej zapytaj sam siebie co z ciebie ktoś zrobił ...
jesteś nic nie znaczącą marionetką która odpowiednio pociągnięta kiwnie głową przytakując ...
ktoś każe ci klaskać a ty ochoczo się do tego poderwiesz ...

zapewne nie widzisz nic złego w okradaniu kontenerów PCK
zapewne cieszy cię że twój premier kupił po cichu ziemię a dochody ukrywa ...
zapewne cieszy cię że sam rzecznik Adriana złamał zasady ''ciszy wyborczej '' bo nie był na ''terytorium '';)
ja zawsze miałem i nadal mam daleko w tyle pislamskich łgarzy i przekrętów ...

szkoda tylko tego kraju ...
mógł być wielkim a skończy jako zaściankowy ciemnogród ...
a ty w nim...hahahaha

Zobaczymy co powiesz jak wytrzeźwiejesz :-)
~~Ciemnogranatowy Słoneczniczek niezalogowany
13 października 2019r. o 21:58
~~Szafirowy Grujecznik napisał(a): już niedługo cienko zakwiczycie ...
wasze rozpasanie teraz dopiero wyjdzie w całości a wtedy ''ulica'' się o was upomni...

macie to jak w banku ...pinokia :]
przyjdzie wam jak to mówił ''rowy kopać '' :]

szczekałeś szczekałeś a teraz pozostaje ci tylko wyyyć kundelku ob.sr.any
13 października 2019r. o 21:59
~~Jasnofioletowy Milin napisał(a): W tym miejscu chciałbym złożyć serdeczne podziękowania tym wszystkim osobom, które walnie przyczyniły się do zwycięstwa PIS-u w wyborach. Dziękuję przede wszystkim aktorom: pszoniakowi, gajosowi, jandzie, ostaszewskiej, a zwłaszcza tej zdzi...e jachirze za wykonanie tytanicznej pracy aktorskiej. Swoje podziękowania kieruję także do szczura i lisa bez których to zwycięstwo miałoby mniejszy wymiar. Ostatnimi gwiazdorami tego spektaklu okazali się oczywiście jełop grzesiu, kasia, no i oczywiście neumann. No ten to przebił wszystkich. Na koniec składam wyrazy głębokiego współczucia wszystkim menelom, złodziejom, wszelkiego rodzaju szujostwu głosującemu na przegranych. Wznoszę toast za PIS i uważam, że temat : Co z poparciem dla PIS w tym momencie nie jest już aktualny. Żal mi tylko naczelnego bolec błazna Falco za jego daremny 4 letni trud w szkalowaniu zwycięzców.

Brawo PIS!
13 października 2019r. o 22:02
~~Szafirowy Grujecznik napisał(a): nie pierdziel :)
każdy inteligentny zdawał sobie sprawę że ...y mogą wygrać ale to nie znaczy że każdy kto oddał głos na nich jest inteligentny...
bo jak taki człowiek może oddać głos na partię która jawnie oszukuje robiąc sobie z państwa ''folwarczne klepisko''?
nadejdzie czas kolejnych afer i wtedy będzie się można ponownie śmiać z ''yntelygentów'' bezrefleksyjnie przyklaskującym McKwaczom i innym ''pinokiom'' :]

ty może jesteś inteligentny? i je.b.iesz przy łopacie? pozostaje ci teraz tylko skomlenie w psiej budzie

Zastosowana autokorekta

~~Szafirowy Grujecznik niezalogowany
13 października 2019r. o 22:24
na tyle inteligentny bym sam na siebie zarabiał a nie sprzedawał się jak tania dziwka przy autostradzie ...:]
mnie nie można kupić ...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza