Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Lex Tusk

~~Yogi niezalogowany
4 sierpnia 2023r. o 16:46
Jak Tusk wróci to ci uratuje 13 i 14 emeryturę to będziesz sobie zarabiał ile dusza zapragnie:)
Nie pytam czy dobrze pisze Janie, bo wiem, że tak myślisz:)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Ciemnopiwna Forsycja niezalogowany
4 sierpnia 2023r. o 16:56
ale z ciebie oszołom...;D
ty myślisz że jest to dla mnie jakaś różnica czy wróci Tusk czy nie?
widzę że ty nadal jesteś głodny ''kiełbaski wyborczej'' tylko ty nawet nie widzisz że są to już marnej jakości paróweczki ....;D

czy ja coś muszę?...nie muszę ale kiedy do mnie dzwonią by pomóc w tym czy owym lub by coś zrobić to nie odmawiam...
po pierwsze daje to wymierny efekt a po drugie co też cenne nadal mam kontakt z kolegami...
kumasz ''czaczę''? ;D

jest jeszcze jeden plus- nie tracę czasu na odpowiadanie na twoje ''popirdółki'' ;D
a teraz mam czas ,odpoczywam przy kawce i dla zabawy nawet ci odpisuję ...
czuję że jesteś mi za to wdzięczny bo kto jak nie ja ci odpisze...;D
~~Rysiek niezalogowany
4 sierpnia 2023r. o 16:58
Jasiu myśli w dwóch punktach, żeby piniendzy nie było i żeby Tusk mógł coś finansowo Polakom uratować:)
~~Yogi niezalogowany
4 sierpnia 2023r. o 17:01
Tak myślałem Janie, że za tego obecnego rządu to tak dobrze jeszcze tobie nie było.
Wiem że tak myślisz i dlatego nie pytam:)
~~Bubu niezalogowany
4 sierpnia 2023r. o 17:03
Yogi przestań pisać te głupoty bo przestaniemy być koleżkami .
~~Julek niezalogowany
4 sierpnia 2023r. o 17:05
~~Rysiek napisał(a): Jasiu myśli w dwóch punktach, żeby piniendzy nie było i żeby Tusk mógł coś finansowo Polakom uratować:)

Rysiek ty się nie odzywaj . Okłamałeś wszystkich udając że wyciągnąłeś kopyta.
~~Yogi niezalogowany
4 sierpnia 2023r. o 17:18
Bubu jest zbanowany, tak że spoko, a ja Jana zawsze usprawiedliwiałem, bo wiem że myśli że myśli ale młody jest to mu słabo wychodzi bo za dużo czyta takich tam samozwańczych ekspertów i histeryków:) bo sam coś ciekawego wymyśleć to mu słabo wychodzi.:)
Uczepi się tematu i go miętoli do bulu:)
O taki np. przekop:) to już go Bubu widział, że przy samym otwarciu biegał i krzyczał coś w panice.
Nawet wtedy go przed Bubim usprawiedliwiałem że młody i w szoku:)
~~Bubu niezalogowany
4 sierpnia 2023r. o 17:25
Ty myślisz co piszesz? Pytam bo trudno ogarnąć ten bełkot.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza