Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

100 konkretów na 100 dni

~~Malinowy Głóg niezalogowany
22 czerwca 2025r. o 7:53
PiS= DROŻYZNA
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Jasio niezalogowany
22 czerwca 2025r. o 8:13
TYLKO WYJŚCIE Z UNII MOŻE NAS URATOWAĆ OD PODWY ZEK CEN !!!!!!
MAMY JUŻ OBIECANE OBNIŻENIE VAT I CEN ENERGII .
~~Brązowoszary Przetacznik niezalogowany
22 czerwca 2025r. o 9:20
Andrzej Duda: Pan Donald Tusk z kolegami nie potrafią się pogodzić z przegraną w wyborach prezydenckich.
Szanowni Panowie! Problem nie wyborach, nie w decyzji Wyborców (bo ta jest jednoznaczna - 370 tyś. głosów przewagi, czyli duże polskie miasto) ale raczej w Panów mentalności. Uważacie, że macie wygrywać i koniec! To co robicie teraz, to zwykłe tupanie nóżką. Obsadzaliście swoimi ludźmi i mężami zaufania kandydatów ugrupowań waszej koalicji wszystkie komisje wyborcze. Wybraliście i macie swoich członków Państwowej Komisji Wyborczej. Firmy zamówione przez sprzyjające waszemu kandydatowi media robiły badania. I co?!? Wszyscy oszukiwali? Wszyscy kłamali? Wasi ludzie źle liczyli głosy żebyście przegrali?

Nie, Panie Premierze. Nie jestem ciekawy wyników wyborów prezydenckich, bo je znam. Ogłosiła je oficjalnie Państwowa Komisja Wyborcza. Znam te wyniki tak samo jak wszyscy Polacy i politycy z całego świata, którzy złożyli Prezydentowi-Elektowi Karolowi Nawrockiemu gratulacje.
Natomiast powtórzę jeszcze raz radę, którą dałem Panu ostatnio, jako ten, który stoi na straży bezpieczeństwa państwa i ciągłości władzy państwowej: trzymajcie się z daleka od kart do głosowania z wyborów prezydenckich! Nie mam cienia wątpliwości, że nie wolno dopuścić do tego, byście mogli choćby dotknąć oddanych przez obywateli głosów. To sprawa Sądu Najwyższego i PKW. Tej samej Izby Sądu Najwyższego, która uznała wynik wyborów, dzięki któremu teraz rządzicie w Polsce. Tej samej dzięki której jest Pan teraz Premierem. Niech Pan z kolegami zaprzestanie prowokacji, kłamstwa i nacisków. To nie służy Polsce i poczuciu bezpieczeństwa naszych Rodaków. Trzeba umieć przegrywać z godnością i szanować reguły demokracji.
~~By uniknąć manipulacji niezalogowany
22 czerwca 2025r. o 9:45
Po ponownym przeliczeniu głosów w 6 komisjach stwierdzono, że 1 670 ,, nieprawidłowo " zapisano Nawrockiemu i to jest stwierdzenie faktu oszustwa. A ile może się okazać po przeliczeniu w 100, 1 000, 10 000 komisji?. Dlatego by nie było niedomówień, że Karol Nawrocki jest prezydentem RP powinno ponownie przeliczyć . Jeżeli tego sìę nie zrobi to zawsze będą wątpliwości czy jest czy nie jest, jest to jak najbardziej w interesie i samego Nawrockiego a zwłaszcza wiarygodności PiS.
~~bolecnauta niezalogowany
22 czerwca 2025r. o 10:07
Komisja gdzie nie było przedstawiciela PiS źle wpisała głosy, no to ja się was pytam kto nami rządzi? Miej nas Panie w swojej opiece.
~~By uniknąć manipulacji niezalogowany
22 czerwca 2025r. o 10:40
~~bolecnauta napisał(a): Komisja gdzie nie było przedstawiciela PiS źle wpisała głosy, no to ja się was pytam kto nami rządzi? Miej nas Panie w swojej opiece.

Tak tak, ten pisowski przewodniczącący komisji komisji, który mówił w mojej to na 101 % jestem pewny, że nie było pomyłki a okazało się że było oszustwo. W każdej komisji w Polsce był przedstawiciel powiązany z PiS. Nie bierz propagandy dosłownie.
~~Brązowoszary Przetacznik niezalogowany
22 czerwca 2025r. o 12:06
~~By uniknąć manipulacji napisał(a): Po ponownym przeliczeniu głosów w 6 komisjach stwierdzono, że 1 670 ,, nieprawidłowo " zapisano Nawrockiemu i to jest stwierdzenie faktu oszustwa. A ile może się okazać po przeliczeniu w 100, 1 000, 10 000 komisji?. Dlatego by nie było niedomówień, że Karol Nawrocki jest prezydentem RP powinno ponownie przeliczyć . Jeżeli tego sìę nie zrobi to zawsze będą wątpliwości czy jest czy nie jest, jest to jak najbardziej w interesie i samego Nawrockiego a zwłaszcza wiarygodności PiS.

A może ty jesteś …??
A może ciebie nie ma…??

~~Popielata Aronia niezalogowany
22 czerwca 2025r. o 12:29
~~Jasio napisał(a): TYLKO WYJŚCIE Z UNII MOŻE NAS URATOWAĆ OD PODWY ZEK CEN !!!!!!
MAMY JUŻ OBIECANE OBNIŻENIE VAT I CEN ENERGII .

Nie bierz tyle prochów bo już ci prawie cały mózg wyżarło !
Podoba ci się Rosja lub Białoruś, droga wolna !
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza