Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Polska - rzeczywistość i absurdy

~ot co niezalogowany
25 sierpnia 2014r. o 17:07
Niezamężna pokalana kobieto ! Co ty na to dziadku;

http://www.tokfm.pl/Tokfm/1,103085,16528346,Abp_Gadecki__beda_koscielne_osrodki_pomocy_dla_ofiar.html

jak myślisz ,ofiary dostaną pieniądze czy będą się wspólnie modlić nad strasznym losem pasterzy?
Jakby ci zboki prawnuczkę zbałamucili ,to podstawił byś im młodszą ??
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
25 sierpnia 2014r. o 18:00
Wybacz Głąbie :) Nie rozpatruję takich dylematów , interesuje mnie los cywilizacji . Kiedy pacholenciem byłem, mówiono mi , że gwiazd sięgniemy. S......ysyny i kłamcy. Dziś jestem dorosłym człowiekiem i wiem , że rasa Ludzka gwiazd nie sięgnie , ale wciąż mam nadzieję. Do dzieła, Bracia Lachy :)

Zastosowana autokorekta

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
2900
#falco nieaktywny
25 sierpnia 2014r. o 18:15
ale się ''podjarałeś'' a przecież...
socjalizmy,kapitalizmy ,religie oparte są na kłamstwie więc wszystko to o ''kant du,,, rozbić :D
''mam dwie ręce to se kręcę''to słowa mojego kolegi ale tak mi się spodobały że właśnie tej ''maksymy''się trzymam od lat ... :D

i wiesz?...jestem zadowolony :)

"bierz życie z każdym oddechem..."
~ niezalogowany
25 sierpnia 2014r. o 20:31
Strach pomyśleć ,co będzie jak braknie Wam brzydkich słów. ;)
;(
~ niezalogowany
25 sierpnia 2014r. o 20:41
Z tego wątku zrobiono zwykła spluwaczkę. Spadam stąd. :P
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
26 sierpnia 2014r. o 5:40
Ja też stąd spadam. Problem polega na tym , że nie ma gdzie uciekać, ponieważ :

"Specjalna jednostka w Unii Europejskiej działa na pograniczu kompetencji wojska i policji, Europejskie Siły Żandarmeryjne to względnie nowa organizacja, którą w razie potrzeby UE może wykorzystać do tłumienia zamieszek w różnych krajach. Również w Polsce."

Całość tutaj :

http://orwellsky.blogspot.com/2014/08/ue-sie-zbroi-przeciwko-wasnym-obywatelom.html

Czy jest na sali jeszcze ktoś , kto uważa , że żyjemy na zielonej wyspie , a nie w państwie Orwella ? Ciebie Alterowicz nie pytam.

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~mir.ko niezalogowany
27 sierpnia 2014r. o 8:50
następny przykład biednego państwa polskiego

14te a raczej chyba 15te pensje dla wysokich urzędników, po ok. 40 tys na osobe

http://www.fakt.pl/polityka/dodatkowe-pensje-dla-politykow-w-postaci-nagrod-nagrody-dla-politykow,artykuly,484082.html

które partie stanowczo przeciw ? te które nie mają obsadzonych jeszcze tych stanowisk ?

211
skorn
29 sierpnia 2014r. o 23:07
http://www.rp.pl/artykul/159563,1136331-Pogrzeb-liberala-Tuska---analiza-Andrzeja-Stankiewicza.html

Dopisane 29.08.2014r. o godz. 23:07:

[img=1409346458_ibx99f8.jpg]

<i>
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza