Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Obrażają, ale nie są większością
~kurvinox niezalogowany
16 października 2015r. o 19:49
Ta pani o ukraińskim nazwisku twierdzi że jestem jakimś kolonizatorem i mnie pomawia.
Wcześniej jakiś pan twierdził że moja rodzina podczas wojny zabiła więcej żydów niż Niemców.

Dlaczego nie mogę zionąć nienawiścią do tych osobników?

Do tego jakieś poczwary wmawiają mi że napisałem jakąś tam historię kraju niewinnego a przecież historię od 25 lat piszą stwory z Solidarności czyli ci co teraz się podpisują w tej ankietce przeciwko mowie nienawiści.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Wyborca niezalogowany
16 października 2015r. o 19:52
~aktor napisał(a): http://fakty.lca.pl/mobile,legnica,news,48748,Jacek_Glomb_ma_juz_druzyne_na_jesienne_wybory.html

A jakze...

U nas w Bolcu PO tez sie przebrala w obywatelskie piórka i się przefarbowali na jakis tam komitet z platformą w tle.
Samo polityczne zaangazowanie Glomba z marszu go dyskwalifikuje jako czlowieka teatru. Juz wiecie komu rękami Darka zaplaciliscie za Naszą Bośnię?
1
emem
16 października 2015r. o 19:55
~kurvinox napisał(a): Dlaczego nie mogę zionąć nienawiścią do tych osobników?

Zianie nienawiscia do kogokolwiek czy czegokolwiek to choroba psychiczna. To nalezy leczyc, a nie sie tym chwalic.

Bolec.Info - portal i gazeta nr 1 w powiecie bolesławieckim
~ niezalogowany
16 października 2015r. o 20:07
Czyli kogoś kto np pobił lub zgwałcił Twoją córkę, żonę lub matkę masz kochać? Kogoś kto robi z Twoich przodków ćwoki też?
~kurvinox niezalogowany
16 października 2015r. o 20:07
Nakazywanie miłości do tych co mówią o mnie kłamliwie to jeszcze większa choroba psychiczna od nienawiści.

Mamy jeszcze takich co mówią o polskich obozach śmierci albo takich co mówią że wypędziliśmy Niemców z ziem zachodnich albo też takich którzy twierdzą że Ukraińcy wyzwalali obozy.

I wszystkich musimy teraz kochać i przyznawać im rację.

Mamy też inną miłość, na przykład musimy przyznawać za mediami że nauczyciele to nieroby, górnicy to nieroby, pielęgniarki za pomocą PiSu chcą obalić rząd a muzułmanie co nie chce im się pracować są nam potrzebni do podniesienia gospodarki.
A kto twierdzi inaczej ten jest głupi.
3004
#masi nieaktywny
16 października 2015r. o 20:08
emem napisał(a):
~kurvinox napisał(a): Dlaczego nie mogę zionąć nienawiścią do tych osobników?

Zianie nienawiscia do kogokolwiek czy czegokolwiek to choroba psychiczna. To nalezy leczyc, a nie sie tym chwalic.

Historyk a teraz lekarz... ;)

<b>elektrykabudowlana.pl</b>
1
emem
16 października 2015r. o 20:11
~ napisał(a): Czyli kogoś kto np pobił lub zgwałcił Twoją córkę, żonę lub matkę masz kochać? Kogoś kto robi z Twoich przodków ćwoki też?

Jest jeszcze opcja posrednia - nie musisz nienawidziec, nie musisz kochac. Mozesz byc OBOJETNY. Np. ja jestem obojetny jesli chodzi o masiego, ktory sie tu czasami wypowiada na tym forum. Mam gdzies, to co wypisuje ;-)

Bolec.Info - portal i gazeta nr 1 w powiecie bolesławieckim
~ niezalogowany
16 października 2015r. o 20:16
Przesadna tolerancja jak Twoja Marcin to też nie jest nic dobrego. Nienawiść tak samo jak miłość napędza ludzi. Emocje to nic złego. Odwaga żeby je wyrażać, zwłaszcza te niepoprawne politycznie też.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA Dolny Śląsk rowerem