~~Kasztanowordzawy Sundaville napisał(a):Ktoś napisał: ~~Seledynowa Metasekwoja napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Łuki napisał(a): Panie prezesie Pitera powinni Pan być dumny i zadowolony wiem jakim ciężkim chlebem jest być na poziomie w naszym pięknym kraju Pan zrobił różnicę w Raciborowicch czekamy na więcej pozdrawiam
To już jest maximum waszych wiejskich możliwości ,
Idź strzel se barana z przytupem pało do lania
Cwelu wiejski możesz wylizać mi rowa tylko zdezynfekuj mordę bo masz zajady
~~ha ha napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kasztanowordzawy Sundaville napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Seledynowa Metasekwoja napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Łuki napisał(a): Panie prezesie Pitera powinni Pan być dumny i zadowolony wiem jakim ciężkim chlebem jest być na poziomie w naszym pięknym kraju Pan zrobił różnicę w Raciborowicch czekamy na więcej pozdrawiam
Wyjdź ze śmietnika
Mam zlewki dla Ciebie gnido malomiasteczkowa na pochybel
~~Ciemnobłękitna Runianka napisał(a):Ktoś napisał: ~~ha ha napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kasztanowordzawy Sundaville napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Seledynowa Metasekwoja napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Łuki napisał(a): Panie prezesie Pitera powinni Pan być dumny i zadowolony wiem jakim ciężkim chlebem jest być na poziomie w naszym pięknym kraju Pan zrobił różnicę w Raciborowicch czekamy na więcej pozdrawiam
Wyjdź ze śmietnika
Mam zlewki dla Ciebie gnido malomiasteczkowa na pochybel
A ty wieśniaku zamknij mordę bo śmierdzi jak by szambo wywozili !