DP napisał(a): To nasza Za..na, tęskni za Bawarią.
DP napisał(a): To nasza Za..na, tęskni za Bawarią.Oj,tak,te góry,ta zieleń,te kwiaty,te murale,te pałace,po prostu schon Wunder [urocze cuda],dzięki za zrozumienie,miłego dnia :) :) :)
~za,,,,na [liebe napisał(a): ]DP napisał(a): To nasza Za..na, tęskni za Bawarią.Oj,tak,te góry,ta zieleń,te kwiaty,te murale,te pałace,po prostu schon Wunder [urocze cuda],dzięki za zrozumienie,miłego dnia :) :) :)
DP napisał(a):
nie dziękuj za potrzebę mojego serca, rozumieć i kochać :)
DP napisał(a):~za,,,,na [liebe napisał(a): ]DP napisał(a): To nasza Za..na, tęskni za Bawarią.Oj,tak,te góry,ta zieleń,te kwiaty,te murale,te pałace,po prostu schon Wunder [urocze cuda],dzięki za zrozumienie,miłego dnia :) :) :)
nie dziękuj za potrzebę mojego serca, rozumieć i kochać :) Dopisane 19.02.2016r. o godz. 15:18:Taki1
to zależy ile tych tęsknot, skoro jesteś ciekawy to spróbuj :)
inaczej nigdy się nie dowiesz ;)
miłego popołudnia Wam życzę
Taki1 napisał(a):DP napisał(a):~za,,,,na [liebe napisał(a): ]DP napisał(a): To nasza Za..na, tęskni za Bawarią.Oj,tak,te góry,ta zieleń,te kwiaty,te murale,te pałace,po prostu schon Wunder [urocze cuda],dzięki za zrozumienie,miłego dnia :) :) :)
nie dziękuj za potrzebę mojego serca, rozumieć i kochać :) Dopisane 19.02.2016r. o godz. 15:18:Taki1
to zależy ile tych tęsknot, skoro jesteś ciekawy to spróbuj :)
inaczej nigdy się nie dowiesz ;)
miłego popołudnia Wam życzę
Na razie wklepuje do notatnika.Pozniej bedzie kopiuj-wklej