Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Jak się nazywa Twój Bóg ?

2900
#falco nieaktywny
9 stycznia 2017r. o 22:00
~~Acha napisał(a):

zaraz ...jeśli ja nie jestem Bogu potrzebny to po co mi Bóg?
ale skoro sam szuka ''czcicieli'' to ...czegoś tu nie pojmuję ...
to kto ma go w końcu ''czcić''?

piszesz o kogoś tam ratowaniu przez też '' kogoś''a to przed śmiercią ,to przed ogniem ...
piszesz ''ktoś '' czyli kto ?
Bóg ?

nie -to medyk ,strażak czy człowiek z tłumu ...
nie żaden ''BÓG'' i nie jemu będą dziękować nawet mówiąc ''dzięki Bogu''
bo za tym zawsze stoi człowiek :)

"bierz życie z każdym oddechem..."
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~do Falco niezalogowany
9 stycznia 2017r. o 22:25
Dorosły człowiek z dominującymi cechami infantylizmu..... I te jego dziecinne pytania.... Ty musisz bardzo przeżywać kryzys swojego wieku.... Bezradność i frustracja przebija się w każdej twojej wypowiedzi.... Żałosny jesteś.....
~~infantylizm niezalogowany
9 stycznia 2017r. o 23:25
~~do Falco napisał(a): Dorosły człowiek z dominującymi cechami infantylizmu..... I te jego dziecinne pytania.... Ty musisz bardzo przeżywać kryzys swojego wieku.... Bezradność i frustracja przebija się w każdej twojej wypowiedzi.... Żałosny jesteś.....

Proszę księdza,
twardzielu,jakby to któraś z moich dziewczynek ,to nie wiem .Bóg może wszystko ,ale nie dał by radę poskładać waszego katabasa do kupy.

http://wyborcza.pl/duzyformat/7,127290,21210057,pedofilia-w-kosciele-ksiadz-gwalcil-13-latke-nadal-odprawia.html?disableRedirects=true

Ksiądz Roman podstępnie wywiózł od rodziców 13-letnią Kasię, więził ją i przez kilkanaście miesięcy gwałcił. Pedofil odprawia dziś msze w Puszczykowie. I koresponduje z dziećmi na Facebooku.

Minęło dziesięć lat, a ja nadal nie mogę zasnąć przy zgaszonym świetle. Koszmary wracają. Pamiętam, jak wysłał mi kartkę: „Gorące pozdrowienia dla mojej Kasi, za kt?rą często się modlę!”. Miałam 12 lat. Kilka miesięcy później wywiózł mnie daleko od rodziców i zgwałcił po raz pierwszy.
~~ niezalogowany
9 stycznia 2017r. o 23:34
Trzeba być tak samo zboczonym, aby się jarać takimi niusami...... Czyżbyś się nawet podniecił?
2900
#falco nieaktywny
10 stycznia 2017r. o 7:34
~~do Falco napisał(a): Dorosły człowiek z dominującymi cechami infantylizmu..... I te jego dziecinne pytania.... Ty musisz bardzo przeżywać kryzys swojego wieku.... Bezradność i frustracja przebija się w każdej twojej wypowiedzi.... Żałosny jesteś.....

ojej!!!
kryzys,bezradność ,frustracja -coś jeszcze ?
nie wiedziałem że tak ze mną zle ...
i jeszcze ten ''kryzys'' :D

ło laboga ...cóż pocznę ,cóż ...

~~Obsesje antyklerykalne to też ciężka ch niezalogowany
10 stycznia 2017r. o 7:41
Zboczeniec, to zboczeniec i tyle!
Czy to nauczyciel, sędzia, prokurator, ksiądz, harcmistrz czy lekarz!
WSZYSCY oni podlegają pod to samo prawo. I bardzo często sprawy są zamiatane pod dywan W CAŁYM świecie! Co jakiś czas wybuchają afery jak choćby te gigantyczne afery z Belgii, Dworu Królewskiego w UK czy z Dworca Centralnego w Warszawie!
Nikogo nie jara zboczony polityk, stolarz czy lekarz!
Ale całe masy onanizują się WYŁĄCZNIE czarną sukienką. A w tym środowisku jest mniej zboczeńców niż średnio statystycznie w społeczeństwie!
Psychiatria poczyniła znaczne postępy, trzeba się tylko zgłosić do specjalisty!
2900
#falco nieaktywny
10 stycznia 2017r. o 8:04
~~Obsesje antyklerykalne to też ciężka ch napisał(a): Zboczeniec, to zboczeniec i tyle!
WSZYSCY oni podlegają pod to samo prawo.

to nie jest prawdą ...
przykład Wesołowskiego którego wydania odmówił sam Watykan

Nikogo nie jara zboczony polityk, stolarz czy lekarz!

to też nieprawda
nie o ''jarani '' tu chodzi o nagłaśnianie takich przypadków i oczekiwanie na sprawiedliwe wyroki

....WYŁĄCZNIE czarną sukienką.

kolejna nieprawda
wczoraj opisywano przykład ginekologa gwałcącego w gabinecie studentkę
(dlaczego sędzina utajniła sprawę?)

A w tym środowisku jest mniej zboczeńców niż średnio statystycznie w społeczeństwie!

półprawda ...
dlaczego mniej ?
bo ''statystycznie'' mniej jest ''sukienkowych'' niż innego ''społeczństwa''

Psychiatria poczyniła znaczne postępy, trzeba się tylko zgłosić do specjalisty!

być może... dlatego zapewne sędzina ks. Romana zamiast ukarać, wysłała go do psychiatryka...

udanego dnia :)

~~Precz z trollem! niezalogowany
10 stycznia 2017r. o 8:28
falco napisał(a):
~~Obsesje antyklerykalne to też ciężka ch napisał(a): Zboczeniec, to zboczeniec i tyle!
WSZYSCY oni podlegają pod to samo prawo.

to nie jest prawdą ...
przykład Wesołowskiego którego wydania odmówił sam Watykan

??
Kiedy i komu odmówił? To są "fakty" wyssane z brudnego palucha TVN!
I czego jeden Wesołowski miałby dowodzić?
Że sukienkowi nie podlegają temu samemu prawu?!

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza