~~Stalowoniebieski Szczawik napisał(a): Na wczorajszym spacerku po naszym ślicznym miasteczku moją uwagę zwróciły pochlapane farbą banery kandydata Borysa , to raczej nie był przypadek tylko zamierzona akcja przeciwników.
~~Pinochet napisał(a):Ktoś napisał: ~~Stalowoniebieski Szczawik napisał(a): Na wczorajszym spacerku po naszym ślicznym miasteczku moją uwagę zwróciły pochlapane farbą banery kandydata Borysa , to raczej nie był przypadek tylko zamierzona akcja przeciwników.
Raczej zrobione pod fałszywa flaga.Lewactwo opanowało to do perfekcji.
~~Stalowoniebieski Szczawik napisał(a):Ktoś napisał: ~~Pinochet napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Stalowoniebieski Szczawik napisał(a): Na wczorajszym spacerku po naszym ślicznym miasteczku moją uwagę zwróciły pochlapane farbą banery kandydata Borysa , to raczej nie był przypadek tylko zamierzona akcja przeciwników.
Raczej zrobione pod fałszywa flaga.Lewactwo opanowało to do perfekcji.
Zapomniałem dopisać, że banery pochlapane są czarną farbą. Obecnie lewacwo połączone z faszyzmem to rządzi. Zapoznaj się z znaczeniem słowa lewak, lewactwo, takie oglądałem w TVP Info w niedzielę w relacji z katowickiego Spodka.
Jesteś dobitnym przykładem,ze przyszły czasy,że faszyści będą nazywać siebie antyfaszystami. Przypomnij sobie czego PO z Lewicą, Hołownią i Kosiniakiem domagali się podczas pseudo epidemii covida. Obowiązkowych szpryc,ograniczenia praw obywatelskich i zakazu pracy dla niezaszczepionych.Wielcy obrońcy wolności.Rzygać się chce.