Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe mieszkania w Bolesławcu
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Do pierdla z przytupem
~~ZORRO niezalogowany
przedwczoraj o 0:01
W niedzielę wszyscy jak ZORRO
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~BATMAN niezalogowany
przedwczoraj o 0:10
"Wtargnęli przez zamknięte drzwi. Było to nawet kilkanaście osób. Tylko dwóch było w mundurach. Stąd nie mam pewności, że wszyscy byli funkcjonariuszami policji>
Jak mówili, interwencja była podyktowana tym, że myśleli iż chcę popełnić samobójstwo"
~~Zorro niezalogowany
przedwczoraj o 21:43
Z
~~Karmelowy Dziewięćsił niezalogowany
przedwczoraj o 22:30
następny ,ODKLEJONY
~~To nie tak niezalogowany
wczoraj o 1:14
~~wystarczy nie kraść napisał(a): Jeżeli Polacy zaakceptują przekręcenie schorowanego emeryta na mieszkanie, w zamian za opiekę bez opieki, i pieniądze bez pieniędzy, to znaczy, że nie ma już nic, co mogłoby i co może zaszkodzić PiS.

Onet - tak to działa
"Ks. Jacek Stryczek, współzałożyciel akcji charytatywnej Szlachetna Paczka, w 2018 roku został oskarżony o stosowanie mobbingu wobec pracowników w artykule Onetu autorstwa Janusza Schwertnera.
Wczoraj w mediach pojawiła się informacja o tym, że prokuratura już po raz drugi umorzyła śledztwa w tej sprawie, nie dopatrując się znamion przestępstwa. Jednak ks. Stryczek już od dawna - w wyniku tekstu Onetu - nie kieruje stowarzyszeniem Wiosna, organizującym Szlachetną Paczkę.
- Nie mieli nic na mnie, w tym artykule nie ma faktów. Nawet historia na samym początku o pewnej kobiecie, która podobno była w ciąży, podobno zemdlała, uderzyła głową i ja coś powiedziałem, nie była prawdziwa. Do dzisiaj tej kobiety nie znaleziono. To po prostu była czysta konfabulacja i sam tekst był nastawiony na to, że ja się przyznam. Byłem szantażowany, że mam się przyznać.
- Zrezygnowałem z bycia prezesem, bo uważałem, że tak jest lepiej do organizacji, ale do niczego się nie przyznałem
-Byłem blisko normalnej śmierci, umierałem już, byłem tak chory, że właściwie już nie wstawałem z łóżka. Myślę, że trochę cud mnie uratował, uratowało mnie życie duchowe, i uratowali mnie moi wychowankowie lekarze. Oni się wzięli za ratowanie mojego zdrowia i życia. To była po prostu eksterminacja, stres zabija"
~~To nie tak niezalogowany
wczoraj o 1:38
Onet - tak niszczą ludzi
- "Wiele z tych tekstów Schwertnera, które potem pisał w Onecie – zresztą założyliśmy mu sprawę – było po to tylko, żeby mnie obrzydzić, by ludzie patrząc na mnie czuli wstręt i tak było. Nawet klerycy z krakowskiego seminarium patrzyli ze mną ze wstrętem, wielu osób dało się temu zarazić"
~~Jurek niezalogowany
wczoraj o 4:01
~~To nie tak napisał(a): Onet - tak niszczą ludzi
- "Wiele z tych tekstów Schwertnera, które potem pisał w Onecie – zresztą założyliśmy mu sprawę – było po to tylko, żeby mnie obrzydzić, by ludzie patrząc na mnie czuli wstręt i tak było. Nawet klerycy z krakowskiego seminarium patrzyli ze mną ze wstrętem, wielu osób dało się temu zarazić"

Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu id=io=tów, dopóki nie zajrzałem na Bolec.Info internetu"
~~Jurek niezalogowany
wczoraj o 4:03
~~To nie tak napisał(a): Onet - tak niszczą ludzi

Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu id=io=tów, dopóki nie zajrzałem na Bolec.Info.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAPodatek miedziowy